Співачка Lida Lee назвала своїх головних конкурентів на «Танцях з зірками» та розповіла подробиці творчого розриву з MONATIK: «Це було неочікувано, але так повинно було статися»

Танці з зірками

Співачка Lida Lee, яка візьме участь у шоу «Танці з зірками», розповіла про свої очікування від проєкту та про причини їхнього розриву з MONATIK.

Поділитися:

Співачка Lida Lee стала сьогодні гостею шоу «Твій день». Вона розповіла, чого очікує від участі у «Танцях з зірками» та чому насправді їхній контракт з MONATIK як продюсером припинився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками на 1+1: новою учасницею шоу стала співачка Lida Lee

Lida Lee голосно заявила про себе у шоу «Голос країни», коли під час сліпих прослуховувань до неї обернулося одразу три зіркові тренери, включно з MONATIK.

Саме він і став тренером співачки та дійшов з дівчиною до фіналу конкурсу.

Сьогодні Lida Lee розповідає про майбутню участь у «Танцях з зірками»:

Мені здається, я готувалася до цього проєкту з дитинства. Я мріяла взяти в ньому участь, буквально марила цим. І ось мої мрії збуваються.

Ліда розповідає – займалася танцями з 5-ти років, проте народними, а це зовсім інша історія: у бальних танцях треба танцювати на постійно зігнутих колінах, приймати незручні пози шиї, рук, тіла, і це важко. Тож доводиться всьому вчитися заново.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 цікавих фактів про Влада Яму, суддю шоу «Танці з зірками»: про брата, дружину та булінг в школі

Про свою мотивацію до участі в «Танцях з зірками» співачка говорить:

Це шоу для мене – можливість розкритися з іншої сторони. А також шанс заново познайомитися з глядачами, але зробити це глибше: щоб вони дізналися, хто така насправді Lida Lee.

Співачка зізнається – у неї надзвичайно харизматичний партнер, з якими вони будуть показувати максимум хореографії та техніки. Головними своїми конкурентами Ліда бачить Діму Кадная, якого вважає дуже пластичним, Ольгу Харлан та MÉLOVIN.

Ліда ЛіФОТО: Instagram/lidalee_official

Ведучі «Твого дня» не могли не поцікавитися у Lida Lee, в чому ж полягає справжня причини їхнього творчого розриву з MONATIK. Нагадаємо, після участі у «Голосі країни», Lida Lee та MONATIK підписали 10-річний контракт як співачка і продюсер. Проте лише через рік після підписання цього документа, 16 липня цього року, Дмитро Монатик оголосив про те, що його співпраця з Lida Lee та іншою підопічною, Ніно Басілая, припиняється.

Ліда ЛіФОТО: Instagram/lidalee_official

Ліда коментує це так:

Відносини між продюсером та артистом рано чи пізно закінчуються, це нормально. Я вважаю, що в нашому випадку вони завершилися занадто рано, але так повинно було статися. І це найбільш дружнє розлучення в історії.

Співачка розповідає – її разом з Ніно Басілая запросили на зустріч до MONATIK і повідомили про рішення припинити співпрацю. Жодних конфліктів у команді не було і, на думку Ліди, це було особисте рішення Дмитра Монатика. Він сказав своїм колишнім підопічним:

Я прокинувся і зрозумів, що вас потрібно відпускати. Що ви готові, що ви повинні самі далі малювати своє майбутнє, а не бути продюсерськими проєктами.

Lida Lee зізналася – на сьогодні в неї немає продюсера. Вона дуже хоче рухатися своїм творчим шляхом самостійно. А наразі повністю сконцентрована на участі в «Танцях з зірками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський та Пета Маргатройд: історія кохання нового судді «Танців з зірками»

Дивіться прем’єру шоу «Танці з зірками» вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі