"Я можу це не схвалювати, але не підтримати свою дитину я не можу" – Оля Полякова про виступ своєї доньки Маші

Шокуючий виступ Маші Полякової: мати, крики. Як до цього ставиться мама, Оля Полякова?

Поділитися:

Влітку старша донька Ольги Полякової Маша вперше виступала на сцені зі своїм панк-гуртом: у пісні присутня нецензурна лексика, а саму музику оцінить не кожен. Проте Оля стояла перша з усіх слухачів, знімала та підтримувала доньку! Та що вона про це думає насправді розповіла "Світському життю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третій прямий ефір шоу «Танці з зірками» на 1+1: номер пам’яті Григорія Чапкіса та Оля Полякова у ролі запрошеної судді

Чи чула до виступу Оля Полякова пісні доньки? Розповіла:

Я до цього нічого не знала та не чула жодної пісні. Маша спеціально мені не показувала, бо знала, що я буду проти. Там доволі мало матів. Вони є, але там ще є й слова, які зав'язані у рифму. 

Співачка також розповіла історію про те, як Маша почала теж займатися музикою:

Більш як рік вона зібрала панк-групу, займаються у підвалі. Я їм дала свій підвал. Ми зробили там невеликий косметичний ремонт і вони там по барабанах бахкають і заважають сусідам жити.

Коли Ольга була вже на концерті, то зрозуміла, чому донька їй нічого не показувала, бо коли почула перше нецензурне слово, була в шоці: 

Але я з нею поговорила, кажу: "Ну ти ж розумієш, я твоя мати", вона каже: "І що? Якщо ти моя мама, то я не маю права розвиватися, як я хочу?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи планують Надя Дорофєєва та Дантес народження дітей? (відео)

Співачка додала, що не може не підтримати дитину, адже знає, як живеться без підтримки дорослих:

Я можу це не схвалювати. Але не підтримати свою дитину я не можу, тому що я дуже добре знаю, що таке родина без підтримки, що таке почути, коли збираєшся поступати на вокальне від мами: "А в тебе що, голос є"? Так що я знаю, про що я говорю! Я не хочу, щоб мої діти потім все життя доказували всім, собі та своєму психотерапевту, що вони чогось варті.

Як сама співачка бориться з тим, аби не використовувати нецензурну лексику та дізнатися деталі про реакцію Олі Полякової на виступ Маші можете у відео, розташованому вище.