Третій прямий ефір шоу «Танці з зірками» на 1+1: номер пам’яті Григорія Чапкіса та Оля Полякова у ролі запрошеної судді

Танці з зірками
На третій прямий ефір "Танці з зірками" запросили Олю Полякову та покажуть вражаючий номер Григорія Чапкіса

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі “1+1” відбудеться третій прямий ефір шоу “Танці з зірками”. Тема нового ефіру: “Рік який змінив моє життя”. Відверті та неочікувані зізнання зірок не залишать глядачів байдужими та познайомлять з найважливішими перело

Поділитися:

У третьому епізоді на глядачів чекає вражаючий номер пам’яті легендарного судді шоу Григорія Чапкіса. Масштабна постановка вразить не тільки танцями, які обожнював Григорій Миколайович, а тим, що завдяки спеціальним сучасним технологіям його знову можна буде побачити на паркеті. Якою буде ця присвята, дивіться вже цієї неділі в ефірі телеканалу 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий суддя шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковский: «Григорій Чапкіс – приклад, на який варто рівнятися»

Недільного вечора вперше у п’ятому сезоні проєкту за суддівським столом з’явиться гостьовий суддя — поп-діва українського шоу-бізнеса Оля Полякова, яка брала участь у другому сезоні оновлених «Танців з зірками». Вона допоможе суддям оцінювати зіркових учасників. Ведучою балкону стане відома телеведуча та зіркова суддя шоу “Маскарад” Маша Єфросініна. До того ж, на глядачів чекає спільний танець зіркових суддів на відкритті шоу.

Пара Артур Логай та Анна Кареліна, які минулого прямого ефіру набрали найбільшу кількість балів від суддів, здивує глядачів віденським вальсом та шокуючою розповіддю актора про його залежність. MELOVIN та Ліза Русіна запалять головний паркет країни та станцюють ча-ча-ча. Чи вразить співак цього разу Катерину Кухар особливим подарунком, як робив це два тижні поспіль, дізнаємось вже у неділю. Джамала та Антон Нестерко виконають традиційний кримсько-татарський танець у національному одязі. Співачка розповість, як перемога на Євробаченні змінила її життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Blackpool Dance Festival 2021: українці завоювали три «золота» (хто поїде у наступному році – відкритий конкурс)

Нагадаємо, минулого тижня проект залишила перша пара — Іван Люлєнов та Яна Цибульська. У третьому прямому ефірі одна з пар також залишить паркет. Дві пари, які у сумі отримають найменшу кількість балів від глядачів та суддів, потраплять до зони ризику. Дивіться їх виступ у другому ефірі:

З одного номеру телефону можна відправити 50 смс та здійснити 50 дзвінків за улюблену пару. Також можна надіслати 7 суперголосів у додатку 1+1 video та КИЇВСТАР ТБ. 1 суперголос дорівнює 7 звичайним смс. Ведучі сезону – Юрій Горбунов та випускниця «Медіашколи» 1+1 Іванна Онуфрійчук.

Тривають продажі квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Крім того, можна відчути себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла. Із умовами придбання квитків можна ознайомитись за посиланням. Аби придбати квитки на прямі ефіри, тисніть на зображення:

Дивіться “Танці з зірками” щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Новини по темі