Олена Кравець розповіла Катерині Осадчій про операцію на нозі, зйомках на милицях та День народження своїх двійнят

Олена Кравець у «Світському житті з Катериною Осадчою» розповіла про операцію на нозі, зйомках телеверсії «Вечірнього кварталу» на милицях та про святкування 5-го Дня народження своїх двійнят Каті та Вані.

Поділитися:

Акторка студії «Квартал 95» та ведуча шоу «Твій день» Олена Кравець розповіла в інтерв’ю «Світському життю з Катериною Осадчою» про те, чому знімається у телеверсії «Вечірнього кварталу» на милицях і чому поки не з’являється в ефірі у якості ведучої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це — справжня трагікомедія»: Олена Кравець розказала, чому тимчасово не з’явиться у студії «Твого Дня» на 1+1

Справа в тому, що Олена зламала вдома ногу. Вона розповідає:

Це було вдома, я була у таких гарних широких штанях палаццо. Я вдома, як і по життю, дуже швидка. Заплуталась в штанях і спіткнулася, вивихнула ногу. Згодом нога розпухла, ми поїхали до лікарні і виявили, що в мене перелам 5-ї плеснової кістки зі зміщенням.

Олена Кравець розповіла Каті Осадчій, що їй навіть довелося зробити операцію на нозі через це. А наразі вона ходить у гіпсі, на милицях. Та пропустити зйомки «Вечірнього кварталу» Кравець ніяк не могла. Актриса ділиться:

Я не можу їх зовсім так підвести. Тим більше, що минулого року я пропустила зйомки через COVID-19, а 5 років тому – через народження двійнят.

19 липня молодшим дітям Олени Кравець, двійнятам Каті та Вані, виповнилося 5 років. Мама говорить, що 4 роки поспіль влітку малюки знаходяться на відпочинку у Коблево, не став винятком і цей рік. Олена приїздила до дітей на День народження, організувала чудове святкування та привезла подарунки.

Олена Кравець дітиФото: Instagram/lennykravets

Вона зізналася Катерині Осадчій, що діти хотіли отримати у подарунок костюми улюблених героїв:

Катя замовила костюм Анни і Ельзи, але з 2-ї частини «Крижаного серця», а Ваня – костюми трансформера Бамблбі та динозавра Ті-Рекса.

Нагадаємо, Олена Кравець разом з чоловіком Сергієм виховує усього трьох дітей: 18-річну доньку Марію та 5-річних двійнят Івана і Катерину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двійнятам Олени Кравець виповнилося 5 років: зірка показала, як відсвяткували перший дитячий юбілей

Дивіться повний випуск «Світське життя з Катериною Осадчою» від 24 липня: