Співачка Оля Цибульська зізналася, чому приховувала свого сина протягом чотирьох років

«Я не забобонна!»

Поділитися:

Олю, сьогодні ви ведуча дитячого конкурсу, а зовсім нещодавно ви показали українцям власного сина. Чотири року його ніхто не бачив, і ось – нарешті це сталося! Чому так довго чекали? Я так розумію, що ви – забобонні..

- Ні, я не забобонна! Я просто мама, як і ви, Катю! У той момент, коли Нестор почав дивитися на своє фото в Instagram і питати: «Чому мене не видно? Чому я зі спини?», я зрозуміла, що він готовий! Я розказала йому про фотосесію: що це буде обкладинка журналу, що його буде впізнавати консьєржка, що йому будуть давати більше цукерок… І він, дійсно, підготувався до цього моменту!

Ваш син вже грає на музичних інструментах. Напевно, вже є думки зняти його в кліпі, заспівати дуетом…

- Це такий дорогий артист! Йому подобається Фредді Мерк'юрі, йому подобається закордонна музика! Він слухає класику, і вже розрізняє 40 класичних композицій, називаючи композитора і назву його твору. Для того, щоб вмовити цю зірку знятися у мене в кліпі, мені доведеться підтягнути свої музичні знання і вмовити Руслана Квінту написати дуже круту пісню!

Ви розповідаєте про те, що ваш чоловік, якого ніхто ніколи не бачив, - шкільне кохання, яке ви пронесли через все життя. Сина ви вже показали на обкладинці. Я так розумію, якщо чоловік запитає: «Чому мене немає в Instagram? Чому мене немає на обкладинці?», то він також потрапить і на обкладинку, і на світлини…

- Я знаю, що якщо люди давно живуть у шлюбі, то вони періодично заходять до секс-шопу, аби щось придбати і урізноманітнити своє сексуальне життя. Можливо, коли нам стане нудно у нашому шлюбі, і нам захочеться додати туди трохи пліток, то ми з чоловіком з’явимося на обкладинці.

У вашому житті були конкурси … Пам’ятаєте свій перший конкурс? У якому віці це було?

- Це була психологічна травма, тому що у кожної дитину з маленького міста є мрія взяти до рук мікрофон і заспівати. Я приїхала на конкурс, почала співати, і на першому куплеті вийшов звукорежисер і забрав у мене мікрофон, тому що мене було чути на весь зал і без нього.  Я розплакалася, доспівала до кінця і забрала свою нагороду. Я тоді казала, що у шоу-бізнес більше не повернуся!

З яким репертуаром виступали?

- Були змішані пісні Оксани Білозір, Іво Бобула, Вітні Г'юстон і Селін Діон… Я пам’ятаю, що у мене була пісня з репертуару Руслани Лижичко «Я тебе люблю». Я думаю, що колись ми з Русланою з’їмо смачного українського борщу, і я в неї «наколядую» цю пісню до свого репертуару, бо вона її не співає, а мені вона дуже личить!