«Viva! Найкрасивіші 2017»: Які образи зірки «1+1» вибрали для червоної доріжки (фото)

Зіркові тренери «Голос країни 7», а також ведучі каналу «1+1» вразили прихильників своїми стильними образами.

Поділитися:

Тіну Кароль і Дмитра Комарова визнали найкрасивішими українцями 2017 року (фото)Красиві, спокусливі та стильні. Зірки «1+1» завітали на церемонію нагородження премії «Viva! Найкрасивіші 2017».

18 березня в Палаці «Україна» пройшла премія «Viva! Найкрасивіші 2017». За честь володіти званням «Найкрасивішої» і «Найкрасивішого» за версією читачів журналу Viva! боролося понад сто номінантів. Однак, в результаті голосування, перемогу здобули Тіна Кароль і Дмитро Комаров.

Зіркова тренер «Голос країни 7» Тіна Кароль здивувала прихильників своїм сміливим образом. На сцені співачка з'явилася в синій сукні з напівпрозорими вставками в зонах декольте і талії.

Своє вбрання артистка доповнила звичної червоною помадою, ідеальною укладкою та красивою усмішкою.

Джамала отримала титул «Гордість країни» від журналу Viva!Співачка Джамала ретельно підготувалася до церемонії «Viva! Найкрасивіші 2017». Протягом вечора зіркова тренер «Голос країни 7» змінила три сукні. На червоній доріжці Джамала з'явилася в сукні зі спокусливим розрізом в зоні декольте і оголеними плечима.

Для виступу на сцені «Viva! Найкрасивіші 2017» Джамала вибрала чорне плаття в підлогу на тоненьких бретельках, поверх якого співачка одягла накидку в етнічному стилі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала стала «Жінкою України» за свій культурний внесок

Пізніше Джамала зняла накидку і вже за перемогою в номінації «Гордість країни» вона піднімалася в чорній сукні, що красиво підкреслювала її тонку талію.

Соломія Вітвіцька розповіла, як пройшов її перший ефір у ТСНВедуча ТСН і куратор соціального проекту «Переможці» Соломія Вітвіцька для церемонії обрала чорну класичну сукну. Свій образ зірка доповнила яскравими смарагдовими сережками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька стала «Жінкою України» за активну громадську діяльність

Катя Осадча вперше з'явилася на світському заході після пологів (фото)Ведуча «Світського життя» Катя Осадча, яка вперше прийшла на вечірку після пологів, цього разу вирішила не робити акцент на капелюшку й віддала перевагу масивним сережкам.

Телеведуча Валентина Хамайко для червоної доріжки вибрала жовту сукню. Свій образ ведуча «Сніданок. Вихідний» доповнилка сріблястою сумочкою.

Її колега Олександр Попов прийшов на червону доріжку в стильному синьому костюмі.

Тіну Кароль і Дмитра Комарова визнали найкрасивішими українцями 2017 року (фото)Переможець номінації «Найкрасивіший» ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров з'явився на світській вечірці в синьому костюмі та з оригінальним метеликом. 

Тренер «Ліги сміху» Оля Полякова для церемонії вручення премії Viva! обрала спокусливу червону сукню з відкритими плечима. Співачка доповнила свій образ масивними сережками та яскравою помадою. 

Ведучий «Сніданок з 1+1» Анатолій Анатоліч, який був ведучим «Viva! Найкрасивіші 2017», для вечора обрав синій костюм і чорну краватку.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, де і з ким ведучі «1+1» провели вихідні.