10 костюмів учасників «Танців з зірками», в які можна вбратися на Хелловін

Танці з зірками
10 костюмів учасників «Танців з зірками», в які можна вбратися на Хелловін | 1+1

Святкуй моторошне свято, одягнувшись яскраво!

Поділитися:

Щороку Хелловін набуває все більшої популярності в Україні. Люди одягаються у страшні костюми, аби налякати своїх друзів та провести час на гучній вечірці. Ми обрали для тебе 10 найкращих варіантів образів учасників шоу «Танці з зірками», які можна одягти на містичне свято.

1. Демонічні образи

Сергій та Сніжана Бабкіни, отримавши завдання станцювати румбу, вирішили підкорити серця глядачів своєю енергетикою. Танцівники втілили страшні образи із народних оповідань. Сильне демонічне кохання запанувало на паркеті. Чорна сукня, яскравий макіяж та довге темне волосся Сніжани доповнювали її магічний образ. Таке вбрання ідеально пасуватиме для вечірки Хелловін.

2. Грю та Люсі

Костюми Юрія Ткача та Ілони Гвоздьової перетворили танцівників на героїв мультфільму «Нікчемний я». Звужені донизу брюки та фірмовий шарф додали Юрію схожості з Грю, а образ Ілони у ролі Люсі вдало доповнила шийна хусточка та проста сукня яскравого кольору. Такі вбрання чудово підійдуть для вечірки.

3. Клоун та янгол

Костюми Сергія та Сніжани в ефірі «Танців з зірками» стали найбільш оригінальними, а їхній чуттєвий фокстрот заворожив усіх. Сергій перевтілився у сумного клоуна, а Сніжана вбралася у біле і стала схожою на ангела. Вбрання танцюристів створюють загадковий образ.

4. Ніжна мавка

Для виконання контемпорарі Оля Полякова вбралася у довгу сукню блідо-сірого кольору складного крою. Голову танцюристки прикрасив квітучий вінок. Степан Місюрка постав перед глядачами у вільній сорочці із оригінальною вишивкою. Містичні костюми української давнини яскраво доповнять ваш святковий образ.

5. Неочікуване перевтілення

Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко обрали оригінальні костюми. Вбрання додали танцівникам пишних форм і одразу привернули до себе увагу. Яскраво-рожева сукня співачки вразила глибоким декольте. Костюм Ігоря — сорочка в клітинку та чорні брюки. Таке перевтілення, безсумнівно, здивує усіх!

6. Спокуслива королева вампірів

Учасники п’ятого сезону шоу Іраклі Макацарія та Юлія Сахневич підкорили серця глядачів запальною самбою. Важко відвести погляд від звабливої танцівниці у «золотій» міні-сукні, декорованій бісером. Образ цієї королеви вампірів доповнили діадема та зачіска легкі хвилі. Не дивно, що Іраклі не встояв перед її силою.

Подібне вбрання ідеально підійде для хелловінської вечірки.

7. Тендітна богиня смерті та її супутник

Michelle Andrade і Максим Єжов обрали для віденського вальсу ніжні й заразом моторошні луки. Співачка вбралася у довгу бузкову сукню з оголеними плечами. Гарним доповненням до її вбрання були червоні квіти з черепом на голові та яскравий макіяж. Максим постав перед глядачами в образі скелета. Містичні костюми Дня мертвих чудово підійдуть для святкування Хелловіну.

8. Моторошне перевтілення

Під час містичного ефіру третього сезону оновлених «Танців з зірками» Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар вразили не лише проникливим вальсом, а й страшними образами з того світу. Вікторія вбралася у весільну сукну мертвої нареченої, доповнивши її яскравим потойбічним макіяжем у синьо-блакитних тонах, чорною перукою з діадемою та головним атрибутом – фатою. Натомість Дмитро був романтичним юнаком у стриманому костюмі. Такі вбрання, безумовно, запам’ятаються кожному на хелловінській вечірці.

9. Mr. та Ms. Дракула 

Хочеш відчути себе справжнім вампіром? Запальний виступ Олексія Яровенка та Олени Шоптенко тобі знадобиться. Плащ Олексія у червоно-чорній гамі, білосніжна усмішка з іклами та smoky eyes з яскравими червоними лінзами – такий вампір не тільки налякає, а й причарує всіх довкола. Образ Олени вдало доповнили капелюшок, стримана зачіска та зваблива чорна сукня з корсетом. Безсумнівно, таке перевтілення зробить тебе зіркою моторошного свята.

10. Яскравий образ Катріни

Для виконання самби Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова обрали яскраві костюми. Головною родзинкою образу танцівниці стала не лише коротка рожева сукня, а й макіяж черепа. Зачіску прикрасили об’ємними квітами, які гарно пасують до її вбрання. А вкорочений з візерунками жакет, чорні брюки та широкий пояс – перевтілили Володимира у справжнього мексиканського мачо. Тож спробуй і ти вразити своїх друзів святковим образом.

Читай більше про містичне свято осені:

1. Страхітливі образи українських зірок на Хелловін (декого важко впізнати)

2. Тест: Який образ до Хелловіну тобі личитиме найбільше

3. 10 яскравих ідей макіяжу на Хелловін (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі