1+1 став лідером вересня на українському ТБ

Танці з зірками
1+1 став лідером вересня на українському ТБ

Телеканал успішно запустив новий сезон.

Поділитися:

Канал 1+1 продовжує збільшувати показники телеперегляду в осінньому сезоні. Він лідирує за ключовими цільовими аудиторіями на українському ТБ. За результатами показників телеперегляду, у вересні 1+1 посів першу позицію серед загальнонаціональних каналів за двома ключовими аудиторіями. Так, за аудиторією 18-54 (Україна) середня частка каналу склала 11,78%, рейтинг – 1,50%, а за аудиторією 18-54 (50+) частка – 11,0%, рейтинг – 1,30%.

«Ми раді, що обрана нами стратегія виявилась вірною. Вона приносить високі показники телеперегляду. Традиційно «Танці з зірками» залишаються найрейтинговішим розважальним шоу країни, а ТСН – найпопулярнішою новинною програмою. Наші розважальні проекти, що транслюються у прайм-тайм по буднях, зміцнили свої позиції і демонструють високі результати.  Ми також задоволені успішною прем’єрою проекту «ЖВЛ», який продовжує впевнено збільшувати показники. З нетерпінням чекаємо на запуск серіальної лінійки, яка розпочнеться вже 14 жовтня з комедії «Великі Вуйки» та вже працюємо над новими творчими задумами, аби і надалі дивувати нашого глядача», – коментує Максим Кривицький, керівник «Телевізійного бізнесу», генеральний продюсер каналу 1+1.

Нагадаємо, щопонеділка о 22.45 на 1+1 виходить програма журналістських розслідувань «Гроші» з ведучим Олександром Преподобним, по вівторках – продовження 14 сезону реаліті-шоу «Міняю жінку», проекту-довгожителя, який має найбільшу кількість сезонів серед усіх продуктів 1+1. Щосереди на глядачів чекають нові серії бразильського сезону екстремального тревел-проекту «Світ навиворіт» із Дмитром Комаровим. По четвергах на 1+1 виходить найавторитетніше суспільно-політичне ток-шоу країни «Право на владу». Уже 5 жовтня відбудеться прем’єра шоу «Розсміши коміка» в оновленому форматі.

 

Новини по темі