5 виступів Сеітаблаєва, після яких ми відкрили його заново

Танці з зірками
5 незабутніх танців Олени Шоптенко, що вражають
1plus1.ua

Ці виступи змушують серце битися частіше

Поділитися:

Ахтем та Олена - найчуттєвіша пара проекту Танці з зірками. Їх виступ 15 номерів на Танцях з зірками, після яких ви ще дужче полюбите українські пісні- це історія з цікавим сюжетом, яскравими постановками та справжніми емоціями. Дев’ять ефірів поспіль Ахтем та Олена наполегливо тренувалися та сумлінно виконували настанови суддів. Тепер вони у фіналі і готові дивувати ще більше. Напередодні грандіозного закінчення танцювального шоу кортить пригадати найкращі виступи фіналістів, які надихають. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення легенди: Чим вражали оновлені Танці з зірками

Фрістайл про справжнє кохання 

Танець Ахтема та Олени у четвертому ефірі Танців з зіркамиГолосування: Хто переможе у проекті Танці з зірками символізує вибух почуттів. Це історія закоханої пари, у якої виникли непорозуміння. Вони люблять один одного, однак відчувають, що щось заважає залишатися разом. Швидкі рухи, майстерні підтримки та динамічні образи - все це зробило виступ танцівників незабутнім. 

Пристрасна сальса

У третьому випуску танцювального шоу Ахтем здійснив свою мрію і станцював сальсу. Певно, здійснення бажаного та й сама Муза (Олена Шоптенко), яка прийшла до нього в танці, надихнули Ахтема на посмішку.

Повітряне танго 

Ахтем та Олена вирішили зробити своє танго чуттєвим. Цирковий номер під куполом був сповнений романтики та ніжності. Особливо запам’ятався момент, коли Ахтем та Олена «злетіли у повітря» і кружляли у танці під сяйвом зоряних вогнів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв надихнув Олену Шоптенко розпочати акторську кар’єру

Казковий вальс 

Один, два, три, один, два, три….Принц та його принцеса танцюють ніжний вальс. Ахтем та Олена повернули нас у дворянські часи. Граціозні рухи та наповнені легкістю підтримки створили атмосферу справжнього балу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв станцював із дівчинкою на інвалідному візку

Хіп-хоп ревнощів

Запальні та сповнені адреналіну - такими постали перед глядачами Ахтем та Олена у восьмому ефірі Танців з зірками. Жвавий хіп-хоп під пісню «Фурія» подарував усім новий заряд енергії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко кардинально змінила імідж

Новини по темі