15 моментів оновлених Танців з зірками, за які ми їх любимо ​

Танці з зірками
15 найяскравіших моментів Танців з зірками

Чим вражало #ПоверненняЛегенди

Поделиться:

До фіналу Танців з зірками лишилися лічені дні. Уже 29 жовтня Україна дізнається, хто здобуде звання легендарної пари – Надя Дорофєєва та Женя Кот, Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко чи Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко. 

Упродовж дев'яти ефірів глядачів ставали свідкам не лише видовщних номерів... Тож 1plus1.ua пропонує пригадати найбільш знакові миті оновлених Танців з зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли бракує слів: У Viber з'явилися стікери Танці з зірками

Неофіційний гімн Танців з зірками

Перший ефір оновленого шоу відкрив популярний український мультиартист та суддя Танців з зірками MONATIK. Він запалив на головному паркеті країни під пісню Vitamin D, кліп на яку зібрав мільйон переглядів на You Tube за один день.​ Разом із MONATIK виступили найкращі танцівники, учасники та судді проекту.

Vitamin D, хореографом якого є Денис Стульников, був одним із найскладніших номерів Танців з зірками не тільки для шістнадцяти танцівників, які брали в ньому участь, а й для всієї режисерської команди. Тоді були задіяні всі камери, які працюють на шоу, щоб показати не лише рухи, а й емоції.

«Супер-супер-супер»: Повернення легендарних ведучих

Одним із найбільших ностальгійних епізодів першого випуску оновленого шоу стало повернення легендарної пари ведучих – співачки та тренера Голосу країни-7 Тіни Кароль і Юрія Горбунова.

Співачка сказала свою коронну фразу «супер-супер-супер», яку 10 років тому часто повторювала, висловлюючи своє захоплення парами.

Також Тіна підготувала для глядачів особливий подарунок – шоу-номер із всеукраїнського туру на підтримку альбому Інтонації та презентувала нову пісню Дика вода.

Надалі родзинкою шоу стало те, що незмінним ведучим Танців з зірками залишається Юрій Горбунов, а ось його співведучі щоефіру змінюються. На зірковому балконі вже побували Володимир Остапчук, Валентина Хамайко, Олександр Скічко, Оля Полякова, Неля Шовкопляс, Євген Кошовий, Злата Огнєвіч, Артем Гагарін. А одного разу змінити довелося й самого Юрія Горбунова. Шоумен залишився вдома доглядати за маленьким сином, а шоу провела його дружина Катерина Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча освідчилася в коханні Горбунову в прямому ефірі

Повернення Наталії Могилевської

Десять років тому пара Наталії МогилевськоїМогилевська прокоментувала конкуренцію з Дорофєєвою та Влада Ями вражала українців чудовими виступами на Танцях з зірками. Однак тоді перемогу в шоу здобув Володимир Зеленський та Олена Шоптенко. І ось співачка зважилася повернутися на паркет, схуднувши на 25 кілограмів та вдягнувши спокусливу чорну сукню, в якій колись постала в кліпі Этот танец.

Щоправда, повернулася з новим партнером – фіналістом відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігорем Кузьменком. Тим часом Влад Яма опинився в суддівському кріслі.

Що цікаво, у фіналі Наталії Могилевській знову доведеться позмагатися з Оленою Шоптенко, яка танцює в парі з актором Ахтемом Сеітаблаєвим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко кардинально змінила імідж

Перша подружня пара в історії Танців з зірками

Саме на паркет оновлених Танців з зірками вперше в історії шоу вийшла подружня пара. Сергій та Сніжана Бабкіни полонили серця глядачів і суддів шоу своїми танцювально-театральними постановками. Упродовж восьми ефірів вони мовою танцю розповідали глядачам драматичні та веселі історії. Одного разу Сергій Бабкін навіть вдягнув жіночий одяг та дав джазу на підборах.

Танець найгарнішої балетної пари Європи

Лейтмотивом третього прямого ефіру були «50 відтінків кохання». Тоді номером-відкриттям став танець всесвітньо відомої балетної пари Катерини Кухар та Олександра Стоянова. Суддя Танців… разом із чоловіком представила чуттєвий номер під пісню Hozier Take Me To Church.

Катерина та Олександр – прем'єри Національної опери України. Відомий британський критик Меггі Фоер назвав їх найгарнішою балетною парою Європи.

Мітки «Чорного лебедя»

Сувора суддя Танців з зірками Катерина Кухар щоефіру дарує квітку зірці, яка найбільше вразила її під час виступу.

«Вручення квітки – маленьке послання учаснику шоу. Це знак, за допомогою якого я можу показати своє ставлення до всього, що відбувається, і висловити свої почуття», – пояснила Катерина.

Першим так звану мітку «Чорного лебедя» отримав ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров. Також Катерина Кухар дарувала квіти Наталії Могилевській, Юрію Ткачу, Надії Дорофєєвій, Ахтему Сеітаблаєву.

Однак яким має бути танець, аби пара отримала від вимогливої Катерини не одну квітку, а цілий букет? «Це має бути душею виконаний політ», – коротко та, як зазвичай, поетично відповіла балерина.

Сміливий поцілунок Полякової та Кухар

У третьому ефірі Оля Полякова та Степан Місюрка постали перед глядачами в образах Дональда Трампа та Мерілін Монро. Танцюристи виконали на пакеті запальний танець ча-ча-ча.

Співачка під час танцю здивувала усіх, заскочивши на суддівський стіл і поцілувавши Катерину Кухар.

Перші 30 балів від суддівської трійки

У шостому ефірі Танців з зірками на учасників проекту чекало складне випробування – їм довелося обмінятися партнерами. Тоді Надя Дорофєєва5 виступів Наді Дорофєєвої на Танцях з зірками, за які ми її любимо вийшла на паркет із Ігорем Кузьменком – партнером Наталії Могилевської. Їхній контемпорарі вразив настільки, що Надя та Ігор стали першою парою, яка отримала максимальну кількість балів від суддів – 30.  

Реп у виконанні суворої балерини

Катерина Кухар не втомлюється дивувати глядачів Танців з зірками. Одного разу вона навіть зачитала реп. Як це було, дивіться далі.

Як Комаров та Яма глека розбили

В одному з ефірів Танців з зірками розпалився конфлікт між Дмитром Комаровим та Владом Ямою. Річ у тому, що суддя порівняв Дмитра з деревом, чим образив учасника шоу.

«Жарту не вийшло – вийшла просто образа. І це не тільки моя думка. У редрумі багато пар здивувалися і сказали – явний перебір», – прокоментував ситуацію Комаров.

Урешті-решт чоловікам вдалося «склеїти» розбитого глека.

Благородний вчинок Комарова

У сьомому ефірі Танців.. глядачі віддали найменшу кількість своїх голосів Юрію Ткачу та Ілоні Гвоздьовій. Однак несподівано для усіх Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко вирішили поступитися своїм місцем у проекті Юрію та Ілоні. 

«Для нас зараз усі пари – наша родина, ми вже давно перестали бути конкурентами. Без Юри Ткача шоу стане занадто серйозним. Дякую моїй партнерці Олександрі Кучеренко, адже їй було непросто. Дякую усім прихильникам, які голосували за нас, та прошу кошти, отримані за смс та телефонні дзвінки за нашу пару, перерахувати на благодійність – лікування хворої дитини. Якщо не боятись та йти вперед, то абсолютно кожен може вивернути свій світ навиворіт. Друзі, до зустрічі!» – сказав Дмитро Комаров.

Вальс мрії

У чвертьфіналі Танців з зірками Ахтем Сеітаблаєв здійснив мрію маленької Ярослави, яка з дитинства прикута до інвалідного візка. Дівчинка завжди мріяла про велику сцену і хотіла станцювати на головному паркеті країни з Ахтемом. Ніжний танець викликав розчулив всіх присутніх у залі.

Перші 10 балів Могилевській від Ями

Упродовж шоу Влад Яма доволі вимогливо ставився до пари Наталії та Ігоря. Лише у півфіналі вперше суддя втішив їх десяткою. Таку винагороду пара отримала за виконання фрістайлу.

Пісні від учасників Голосу країни

Щонеділі пари Танців з зірками виступають під живий супровід оркестру та вокалістів Голосу країни Віри Кекелії, Марти Адамчук, Інгрет Костенко, LAUD (Влада Каращука) та LUKA (Андрія Лучанка).

Підбір музичного супроводу, адаптація пісень до конкретних танцювальних стилів, репетиції з музикантами та вокалістами – окремий, великий шмат роботи у проекті. У результаті глядачі можуть насолоджуватися улюбленими піснями, а то й їхніми цікавими обробками.

Оцінки на частинах тіла Влада Ями

У кожного судді проекту є свої родзинки. Так, MONATIK втішає учасників шоу добрим словом, Катерина Кухар дарує квіти, а Влад Яма дивує всіх появою оцінок на різних частинах свого тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голосування: Хто переможе у проекті Танці з зірками

Новости по теме