7 фактів про Анну Різатдінову, які розкриють її по-новому

Танці з зірками
7 фактів про Анну Різатдінову, які розкриють її по-новому | Танці з зірками | 1+1

Маловідомі цікавинки про суперфіналістку «Танців з зірками».

Поділитися:

Уже цієї неділі глядачі 1+1 стануть свідками грандіозного суперфіналу шоу «Танці з зірками». За кубок переможця готові поборотися три найсильніші пари. Серед них – красуня-гімнастка Анна Різатдінова та її партнер Олександр Прохоров.

Напередодні вирішального ефіру вирішила поспілкуватися з Анною особисто. Під час бесіди зірка поділилася досі невідомими фактами про себе. Про її цінності, місце натхнення та найекстремальніший випадок у житті дізнаєшся далі.  

1. Окрім гімнастики і нового захоплення – танців, Анна Різатдінова активно займається йогою.

«Коли прокидаюся, перше, що роблю, — п'ю воду з лимоном. Це обов'язкове правило. Опісля протягом 10-15 хвилин займаюся йогою. Якщо чесно, я добре знаю всі вправи, тож роблю їх на автоматі. Заняття не забирає багато часу», – поділилася спортсменка.

2. Найекстремальнішим вчинком у житті Анни був стрибок з парашута. Вона наважилася на це під час відпочинку в Дубай і досі не може забути про небезпечну пригоду.

3. Гімнастка має шалений графік і часто бере участь в інтерв’ю. Зірка зізнається, що найбільше цінує в людях три риси – доброту, порядність і працелюбство. А ось у чоловіках – гарне почуття гумору, харизму і спортивність.

4. Суперфіналістку надихають люди, музика й танці. До того ж вона не може уявити свого життя без подорожей. Анну завжди вабила латиноамериканська культура, тож вона знайшла своє місце сили у сонячному Ріо. Селебріті також полюбляє відпочинок в Італії, а особливо у Венеції.

5. Анну Різатдінову не назвеш любителькою куховарити. Вона надає перевагу поживному сніданку і легкому обіду в місцевих закладах. Однак у вікенд може потішити найрідніших фірмовим борщем.

«Хоча денні танцювальні репетиції виснажливі, надаю перевагу низькокалорійному обіду. Танцювати повинно бути легко. Найкращі варіанти для замовлення — салат «Цезар» або страва з тунцем»

6. Замість того, щоб гортати стрічку в Instagram, Анна надасть перевагу книжкам:

«Усі прочитані книжки можна розділити на три етапи мого життя: перші – мотиваційні, для спортсменів; інші – про комунікацію з людьми; нині – про стосунки між чоловіком і жінкою».

Фото: instagram/anna_rizatdinova

7. Спортсменка проводить чимало часу в залі, але ніколи не відмовляє собі у смачненькому.

«Якщо вночі тобі закортіло торта, звісно, піди і з’їш бажаний шматок. Я люблю смачно поїсти [усміхається]. Тому рекомендую всім не знущатися над собою і потішити шлунок, а вже вранці – знову на тренування!».

Не пропусти суперфінал «Танців з зірками» вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1. Дивись також виступи Анни Різатдінової та Олександра Прохорова у півфіналі шоу:

 

Більше цікавих фактів про суперфіналістів проекту читай на нашому сайті: 

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі