7 несподіваних фактів про суперфіналістку «Танців з зірками» Вікторію Булітко

Танці з зірками
Вікторія Булітко: 7 несподіваних фактів про суперфіналістку «Танців з зірками» | 1+1

Артистка розповіла нам дещо по секрету.

Поділитися:

В , яке Вікторія Булітко дала 1plus1.ua напередодні участі в «Танцях з зірками», вона зізналася: «На проект я йду із заплющеними від страху очима, але відчуваю підтримку своїх колег і мільйонів глядачів». Справді, як би складно їй не було, які б низькі оцінки й критику від суддів не отримувала, любов прихильників привела її до суперфіналу (!) танцювального проекту. Уже цієї неділі, 24 листопада, артистка «Дизель Шоу» позмагається за блискучий кубок.

Упродовж шоу вона була різною — кумедною, зворушливою, пристрасною… Однак Вікторія Булітко цікава не лише на сцені, а й за лаштунками. Добірка фактів про неї тебе в цьому переконає.

1. Перший гонорар Віки становив 34 гривні. Отримала його ще в студентські роки за участь у виставі «Пригоди Мойдодира» у Запорізькому театрі молоді.

2. Булітко — не лише гумористка, акторка театру й кіно, а й співачка. Зірка любить писати й виконувати пісні.

Фото: Ростислав Ріпка

3. Коли Вікторія тільки-но уявляла, як виходитиме на головний паркет країни, танцем своєї мрії називала контемпорарі. На щастя, їй вдалося виконати його у шоу. Ба більше, своїм виступом вона розчулила до сліз глядачів та сувору суддю Катерину Кухар. А головне — нагадала всім, як важливо цінувати близьких серцю людей.

Свій контемпорарі зірка присвятила колезі й подрузі Марині Поплавській — артистці «Дизель Шоу», яка загинула минулої осені в наслідок ДТП.

4. На запитання «Який номер на «Танцях з зірками» пам’ятатимете все життя?» впевнено відповідає: «Виступ із легендою – Григорієм Чапкісом». Ми також його не забудемо, адже були зворушені до глибини душі. Залюбки переглянемо цей вальс ще раз – просто зараз:

5. Шлях до серця Вікторії Булітко лежить через… фарширований перець. Саме цю страву артистка називає улюбленою.

6. Своєю найкращою звичкою Віка вважає вміння все класти на свої місця. Тож дратується, коли щось не тримається свого кутка.

7. Таємна слабкість зірки — постійне переведення будильника зранку. Що ж, думаємо, після закінчення танцювального шоу, часу на солодкий сон побільшає!

Ми також зібрали цікаві факти про партнера Вікторії Булітко на «Танцях з зірками» Дмитра Дікусара. Знайдеш їх .

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі