«Я її хотів»: Женя Кот про стосунки з Ксенією Мішиною на «Танцях з зірками»

Танці з зірками
«Я її хотів»: Женя Кот про Ксенію Мішину | Новини шоу-бізнесу | 1+1

Відверте зізнання хореографа.

Поділитися:

Упродовж трьох місяців країна, затамувавши подих, спостерігала за стосунками Жені Кота і Ксенії Мішиної. Майбутні переможці ще в першому ефірі «Танців з зірками» вразили неабиякою пристрастю і поклали початок чуткам про їхній роман.

Зрештою учасники зізналися, що хімія між ними справді є — але лише в роботі. А почуття їх поєднують виключно дружні. В інтерв’ю для Люкс ФМ Женя Кот розповів, як же йому вдалося так майстерно зобразити кохання на паркеті. 

Завжди ставлю перед собою завдання: я повинен партнерку кохати, вона повинна мені реально подобатися. Це відчуття має з'явитися у мене всередині. 

Збудження, красномовні погляди і палкі обійми на паркеті — також результат роботи хореографа над собою. Він переконаний: щоб глядач повірив, треба не грати, а проживати. 

«У мене є певний персонаж номера. До прикладу, як у нашому першому фокстроті. Я виходив і я хотів героїню Ксенії. Без жартів. Я її роздягав, торкався, — поділився суперфіналіст. — Дотики на сцені мають бути або справжніми, або не мають бути взагалі. Просто всередині завжди є своєрідний стоп-кран — «далі не можна».

Своєю чергою дружина Жені Кота переконує, що пристрастні танці чоловіка з Мішиною її не зачіпають. Заради перемоги коханого вона ладна була

Нагадаємо, що у фокстроті, який Женя прокоментував у інтерв’ю, знайшлося місце і для поцілунку. Дивись, як це було:

Інші цікаві новини: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі