"Я в шоці! Я вже готував прощальну промову", — перші емоції та перші слова Артура Логая після перемоги на "Танцях з зірками" (ЕКСКЛЮЗИВ)

Танці з зірками
Перші емоції та перші слова Артура Логая після перемоги на шоу Танці з зірками (ексклюзив)

Переможець шоу Артур Логай одразу після оголошення результатів поділився своїми емоціями.

Поділитися:

28 листопада на 1+1 відбувся грандіозний суперфінал шоу "Танці з зірками". У фінальній битві на паркеті змагались Артур Логай та Анна Кареліна, Ольга Харлан та Дмитро Дікусар та Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук. Перемогли на шоу "Танці з зірками" Артур Логай та Анна Кареліна.

Актор Артур Логай, зірка серіалу "Моя улюблена Страшко", розповів про свої відчуття після перемоги у Суперфіналі шоу "Танці з зірками" ексклюзивно для сайту 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у фіналі (ВІДЕО)

"Я в шоці! Я не вірю, що така тотальна підтримка людей була у нашої пари. У нас був ефір, коли ми були в зоні ризику з Дімою Каднаєм. Коли ми стояли, я вже готував прощальну промову. А сьогодні я вже виходив і не готував, що говорити, якщо ми переможемо. А вийшло так, як вийшло і в мене не вкладається в голові! У мене відчуття зараз, що це просто репетиція якась була. У мене немає слів, я дуже радий за свою партнерку Аню, тому що вона сто відсотків повернеться наступного сезону, я впевнений у цьому. І вона вже повернеться як зірка, тому що це так і є".

Логай та Кареліна фото

Дивіться фрістайл пари Артур Логай та Анна Кареліна у Суперфіналі "Танців з зірками":

Нагадаємо, вчора стали відомі імена зіркових тренерів шоу "Голос країни-12". Новий сезон «Голосу країни» пройде під слоганом «Так звучить твоя країна». Творці шоу шукатимуть справжній голос нації, тих самих людей, які живуть поруч з нами та про талант яких має дізнатись вся країна. Про дату прем’єри сезону стане відомо незабаром.

Дивіться шоу результатів фінального ефіру проєкту "Танці з зірками"

Новини по темі