«Я все життя ненавидів батька», — Костянтин Войтенко відверто розповів про особисту драму у родині

Танці з зірками
Костянтин Войтенко відверто розповів про особисту драму у родині
instagram/kostiantynvoitenko

Третій ефір танцювального шоу "Танці з зірками" присвячений темі "Рік, що мене змінив". Костянтин Войтенко відверто розказав про свої відносини з батьком.

Поділитися:

«Рік, що мене змінив» — тема третього ефіру шоу «Танці з зірками». Актор Костянтин Войтенко відверто розповів про особисту драму у родині та поділився спогадами з дитинства: 

Найбільше мене змінив 2020 рік, коли я нарешті відпустив образу на батька, яка тримала мене з самого дитинства. В якийсь момент батько почав пити й це переросло в алкоголізм. Він пішов з родини, коли мені було півтора роки, а рідній сестрі – 4. Лише рік тому я знайшов в собі сили нарешті поговорити з батьком і розставити все по своїм місцям.

Войтенко фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімейна драма на «Танцях з зірками»: Костянтин Войтенко намагається врятувати шлюб

За словами Костянтина від дуже жалкує, що не зміг дорослішати разом з батьком, наприклад, вчитися голитися. 

Я завжди мріяв, щоб батько зіграв би зі мною футбол, але не вийшло.

войтенко фото

Минулого року актору все ж таки вдалося пропрацювати свої відчуття і знайти душевний спокій у цих стосунках.

Я в якийсь момент зрозумів, що я все життя ненавидів батька, але зараз люблю його, незважаючи ні на що. Хочу, щоб всі батьки зрозуміли, що вашій дитині дуже важлива ваша увага, ваша любов. Я, звісно, сподіваюсь, що моєму батькові сподобається танець і він скаже, що я — молодець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Кохання не буває ідеальним», – Костянтин Войтенко про сімейні стосунки після другого ефіру «Танців з зірками»

Дивіться виконання Контемпу Костянтина Войтенко та Роксоляни Маланчук у шоу "Танці з зірками" 2021

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати, натиснувши на посилання:

Новини по темі