Як Олександр Стоянов і Катерина Кухар спізнилися на літак у США

Танці з зірками
Катерина Кухар та Олександр Стоянов спізнилися на літак

Зіркова пара провела чудову відпустку з сином у Сполучених Штатах

Поділитися:

За місяць перебування в США зірки світового балету Катерина Кухар і Олександр Стоянов багато встигли. Зіркова пара давала майстер-класи, приймала іспити. А також люблячі батьки розважалися з сином Тимуром в Disneyland, побували разом в California Adventure Park, купалися в океані і зробили гарні фото для свого інстаграм в Universal Studios Hollywood.

Але американські канікули зіркової родини не пройшли без екстриму – артисти спізнилися на літак.

Олександр Стоянов: «Це сталося через невдалий збіг обставин. За день до вильоту ми з сином жартували, він бавився моїм годинником, і мабуть, випадково перевів час на 5 хвилин назад. Цієї мінімальної зміни я навіть не помітив.

Ми, за звичкою, прийшли за 5 хвилин до завершення реєстрації і саме цих 5 хвилин нам і не вистачило.

Співробітники аеропорту сказали: «Вибачте, ви запізнилися, посадка вже закінчена». Ми були обурені, хотіли з’ясувати, яким чином ми могли спізнитися, якщо ще 5 хвилин має йти посадка на літак? Ось тільки тоді і зрозуміли, що годинник показує неправильний час. Це для нашої сім'ї – чудовий досвід, тому що я люблю приходити до аеропорту заздалегідь, як мінімум, за 30 хвилин. А Катя зазвичай приходить за 5 хвилин і тримає мене в стресі. Цей випадок точно має її перевиховати».

Чоловік Катерини Кухар Олександр Стоянов розповів, як тривала ця пригода далі: «Через те, що не було квитків на найближчі рейси, нам довелося летіти різними літаками. Катя хотіла летіти першою і вибрала для себе 7-годинне очікування в аеропорту, тоді як ми з Тимуром отримали квитки з вильотом тільки на наступний день.

Наша мама чекала свій рейс, летіла в літаку і отримувала багаж, що складався з 3 величезних валіз. Слава Богу, що Катю в Лос-Анджелесі зустрічали друзі, вони їй допомогли. Ми в цей час з Тимуром шикарно провели наші 24 години в Сіетлі: встигли відвідати музей авіації і повечеряти лобстерами».

Нагадаємо, що вже 26 серпня знову сяде в судівське крісло нового сезону проекту «Танці з зірками». З нетерпінням чекаємо її гострих коментарів!

Новини по темі