Анастасія Оруджова припиняє участь у «Танцях з зірками»: чому та хто її замінить?

Танці з зірками
Хто замінить Анастасію Оруджову на Танцях з зірками?

Гумористка Анастасія Оруджова припинила участь у шоу «Танці з зірками». Яка причина цього рішення та чи замінить її хтось на паркеті?

Поділитися:

Гумористка Анастасія Оруджова більше не зможе вийти на паркет «Танців з зірками». Все через отриману ще перед 1-м ефіром травму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Оруджова про першу травму у «Танцях з зірками» та про булінг через зовнішність

Нагадаємо, перед своїм першим виступом на паркеті Анастасія Оруджова зізналася, що на репетиції у неї порвалася зв’язка, і вона вперше побачила своє коліно, яке неприродньо дивиться в інший бік.

Зірці зробили МРТ, і за його результатами лікарі не рекомендували Насті танцювати. Проте вона все ж станцювала свій джайв з партнером Денисом Самсоном.

Очевидно, травма все ж не дасть Анастасії Оруджовій продовжити участь у шоу. Вона дала коментар з цього приводу:

На жаль, я у лікарні, мене прооперували. З коліном все виявилося набагато гірше, ніж ми думали, мені потрібна була термінова операція. Моя реабілітація буде тривати понад 8 місяців, тож на цьому мої танці закінчуються. Моє серце розбите, але за правилами шоу мене може замінити інша учасниця, яку я дуже добре знаю.

Анастасію Оруджову на проєкті зголосилася замінити давня подруга по «Лізі сміху» та «Жіночому кварталу» Олександра Машлятіна. 

Мішлятіна

Олександра грає у серіалі "Одного разу під Полтавою" та у виставі Ladie's Night. Вона продовжить боротися за кубок замість Насті у парі з Денисом Самсоном. Ось як Олександра прокоментувала цю заміну і свій шанс вийти на паркет:

Це було дуже непросто, я знаю, як Настя мріяла про цей проект. Але я готова.

Через непередбачувані обставини ця пара у другому ефірі отримала імунітет. Дивіться, як Олександра Машлятіна разом з Денисом Самсоном станцювала віденський вальс:

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати, натиснувши на зображення:

Танці квитки

Новини по темі