Аніта Луценко надихнула партнера Олександра Прохорова на спортивні досягнення

Танці з зірками
Аніта Луценко почала танцювати, Олександр Прохоров – займатися спортом.
1plus1.ua

Відомий танцюрист пробіг свій перший марафон.

Поділитися:

Одна з найяскравіших пар шоу Танці з зірками фітнес-тренер Аніта Луценко та харизматичний танцюрист Олександр Прохоров надихнулися досягненнями одне одного і не зупиняються на досягнутому. Цей проект сповнив життя обох новими мріями та цілями.

Танцюрист D'Arts Dance Project – Олександр Прохоров серйозно зайнявся спортом і вже на вихідних отримав свою першу нагороду. Олександр пробіг марафон, організований Run Ukraine.

Вперше біг 21 км. Який же це кайф, відчувати силу суперництва самого з собою, кидати собі виклик.

Перші 5 км були не сильно важкі, другі 5 км були трохи складнішими, але на цьому етапі мені дуже допомогла моя група підтримки: сім'я і близькі, я їм дуже вдячний. Їх підтримка надала мені наснаги подолати складний підйом на трасі та сили бігти далі, бороти себе зсередини. Найскладнішою стала ділянка з 13 по 18 км, коли сили закінчуються, дихання збивається, в голову лізуть думки, що не добіжиш, хочеш здатися. 

Але ні, ноги роблять свою справу, вони несуть тебе до фінішу, на автоматі, за інерцією. І, коли залишаються останні кілометри, вмикається режим turbo, ти мчиш до лінії фінішу. І яке ж це задоволення, коли усвідомлюєш, що ти це зробив, ти зміг, ти кинув собі виклик і його подолав! Ідеш в нірвані, навколо натовпу інших людей, камери, преса, вболівальники, волонтери, а ти йдеш, сповнений задоволення від досягнутого зі сльозами на очах. Переміг себе, підкорив нову висоту!

Вірте у свої сили! Головне бажання, бажання сьогодні стати краще, ніж учора! Розвивайтеся!» - поділився враженнями про участь у марафоні танцюрист Олександр Прохоров.

У свою чергу фітнес-тренер Аніта Луценко багато часу приділяє танцям. Відвідує індивідуальні заняття, освоює різні види хореографії та старанно розвивається в цьому напрямку.

Новини по темі