Бабкіни показали щасливі та невимушені фото зі свого весілля

Танці з зірками
Сергій та Сніжана Бабкіни показали фото з веслілля
@snezhana_babkina

Пара відсвяткувала 10 років подружнього життя.

Поділитися:

Щасливе подружжя та учасники проекту Танці з зірками-2017 Сергій та Сніжана Бабкіни вчора відсвяткували 10-ту річницю подружнього життя. Сніжана показала щасливі світлини з дня розпису та згадала, як минув їхній день одруження.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений snezhana_babkina (@snezhana_babkina)

«27 березня! Міжнародний День Театру!

2008 року ми з Сергієм обвінчалися і дали слово нашому отцю Андрію, що незабаром оформимо відносини офіційно. Ви цю історію вже знаєте про наш таємне вінчання. Через рік ми прийшли в ЗАГС. Це було на початку березня 2009 року. Просимо: Нам би скоріше. Відповідають: В березні є тільки 1 година 27 березня.

Фото: @snezhana_babkina

Супер! Беремо!

Те, що розпис наш буде в День театру ми усвідомили вже день в день. За 2 тижні до урочистої дати Сергій поїхав у тур. За давніми повір'ями, наречений і наречена повинні провести ніч до весілля порізно. Ми перевиконали план. Проспали 2 тижні одне без одного. Вранці 27-го Сергій приїхав на поїзді до Харкова і побіг додому голитися, митися, вбиратися. Ми не побачилися, так як я рано поїхала на зачіску. Дрес-код весілля був – в джинсовому. Без заморочок. Об 11.00 у нас розпис. О 10.30 ми з моєю подругою стояли під дверима РАЦСу в передчутті. О 10.50 дзвонить моя мама і пошепки запитує: Снєжа, а Сергійка будити? Я не пам'ятаю, що було потім ... може я кричала, матюкаюся, а може просто втратила дар мови ... Сергійка розбудили звичайно, і він вискочив кулею з дому.

Фото: @snezhana_babkina

Що було далі, пам'ятаю смутно. Залетіли в РАЦС. Поставили печатки, обручки, Згоден – Згодна! Зробили фото і втекли. А ввечері вдома з друзями відзначили цю знаменна подію».– підписала добірку архівних фото Сніжана. 

Фото: @snezhana_babkina

Нагадаємо, зараз Сергій та Сніжана Бабкіни чекають поповнення. Це буде їхня друга спільна дитина. У Сергія є син Ілля від попереднього шлюбу, а Сніжана виховувала Артура до шлюбу з Бабкіним. У 2010 році у пари народилася донька Веселина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна дружина Бабкіна здивувала екстремальними вправами з йоги (фото)

Новини по темі