Без пластики: Маша Єфросиніна показала, як візуально збільшити губи (відео)

Танці з зірками
Маша Єфросиніна показала свій макіяж на кожен день - відео
@mashaefrosinina

Секрет, який зробить ваші губи, немов після ін'єкцій краси.

Поділитися:

У Мережі вже давно точаться дискусії навколо форми губ Маши Єфросиніної. Одні говорять, що зірка зробила собі пластичну операцію, інші стверджують, що це просто вдалий макіяж. Зіркова ведуча та учасниця Танців з зірками опублікувла у своєму Instagram відео, у якому детально показує, у чому секрет її ідеальної форми губ. Також Маша покроково демонструє, як досягає такого ефекту.

«Не знаю, чи звикну я до того, що є в мережі певний тип людей, які знають все. Навіть не зустрічавши об'єкт своєї уваги жодного разу в житті, вони ставлять йому точні діагнози. Цей тип людей володіє знаннями в області психології, анатомії, гастроентерології та, звичайно, моди. Причому часто кожен з них – спеціаліст відразу у всіх перерахованих сферах!

Те, в чому я точно досягла великих результатів – я змирилася з їх існуванням і з тим, що прогресії цієї касти в мережах неможливо протистояти! Адже іноді людям набагато цікавіше вірити в те, що «відрізала / накачала / перекроїла», ніж в те, що трохи повчилася і знає деякі прийоми. Тому це відео для тих, хто розуміє, що деякі прості навички в макіяжі, трохи професійних знань і правильно підібрана косметика здатні на чудеса!

Я знаю, що ви часто звертаєте увагу на форму і колір моїх губ, і нескінченно засипаєте питаннями про колір помади. Але тут справа не тільки в ній. В даному випадку олівець не менш важливий – як його колір, так і його якість. І до губ потрібно приступати, попередньо затушувавши тоном і пройшовшись світлим консилером над контуром губ» –  розписала Маша Єфросиніна свої поради під відео.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Нагадаємо, раніше Марія рекомендувала, як правильно носити брючний костюм.

Новини по темі