Чиста спокуса: Найсексуальніші образи Ксенії Мішиної на «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Ксенія Мішина: Найсексуальніші образи акторки на шоу «Танці з зірками» | 1+1
Фото: instagram/kot_jenya

Пристрасть через край.

Поділитися:

Минулої неділі, 24 листопада, глядачі 1+1 побачили грандіозний суперфінал проекту «Танці з зірками». Так, перемогу одержала пара Женя Кот та Ксенія Мішина.

Шанувальники чи не з першого випуску назвали цей дует найпристраснішим. І, мусимо погодитись, вони мали на те всі підстави. У прямих ефірах шоу пара вражала щирим вогнем – так, що в жилах глядачів закипала кров.

Тож редакція 1plus1.ua вирішила пригадати, якими були найпристрасніші образи Ксенії Мішиної на «Танцях з зірками». Насолоджуйся!

«Грішний янгол»

Віддати крила заради кохання? У палкому образі грішного янгола Ксенія довела – воно того варте!

«Бродвей»

Хочеш ненадовго поринути в атмосферу Чикаго 20-х років? Тоді Ксенія – твій щасливий білет на машину часу! Ми певні, це її вбрання звело б з розуму найбажаніших кавалерів тих часів.

«Жорстока королева»

За її красою ховається небезпека. І якщо Ксенія не отримає бажаного, без зайвих роздумів вигукне: «Голову з плечей!».

«Ревнивиця»

Годі й казати, що така красуня не ділитиме свого чоловіка з іншою. І якщо її полум’я вийде з-під контролю, може пролитися чиясь кров.

«У полоні пристрасті»

Ксенія – вир почуттів, який легко підхопить кожного, хто не встигне вчасно відірвати від неї погляд. А це зробити буває вкрай складно, особливо, коли красуня вбрана так спокусливо, як для цього танцю.

Інші цікаві матеріали про Ксенію Мішину читай тут:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі