Чому вбрання Кухар для Танців з зірками спеціально шиють у приватному цеху

Танці з зірками
Чому костюми Катерини Кухар для Танців з зірками шиють у приватному цеху

5 несподіваних фактів про костюми танцювального шоу.

Поділитися:

Завдання творчої команди Танці з зірками — вразити глядачів не лише ефектними постановками, а й цікавими образами пар, які щонеділі виходять на паркет.

Головний стиліст 1+1 Ольга Слонь в інтерв’ю Elle.ua розповіла, які секрети приховують у собі костюми учасників та суддів танцювального шоу.

1. Один із костюмів Лесі Нікітюк був повністю зібраний вручну з бісеру.

2. Якщо уважно придивитися до вбрання Юлії Сахневич, з 10-го ефіру, де вона перевтілилася в королеву вампірів, то в ньому на однин пензлик були нанизані 4 різних відтінки золотого бісеру.

3. Костюм Максима Єжова – скелет – був повністю розписаний руками.

«Цей скелет можна було зробити і принтом, але тоді потрібно було давати ще завдання дизайнеру. Руками зробити це було простіше, і на щастя, в команді є людина, яка вміє робити подібне», – розповіла Ольга Слонь.

4. Те, що глядачі бачать в ефірі, створюється буквально за кілька днів. Усереду ввечері всі отримують завдання, працювати починають зранку в четвер, а в суботу всі зустрічаються на генеральній репетиції з костюмами.

5. Ефектні вбрання судді Танців з зірками Катерини Кухар спеціально шиють  у приватному цеху, в якому абсолютно все роблять в стилістики балерини.  

«Нам хочеться зберегти її образ прими-балерини: вона все це любить і вміє носити. Плюс треба враховувати, що в Каті розмір XXXS, тому їй все треба шити індивідуально», – поділилась Ольга Слонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зізналася, чому не носить сережки (цікава причина)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто «наставив роги» партнеру Полякової та з чого створена найхрупкіша сукня Дорофеєвої: Оновлений стиль Танців з зірками

Новини по темі