Дмитро Комаров отримав від Катерини Кухар 10 балів

Танці з зірками

Вимоглива суддя здійснила мрію Дмитра та Олександри.

Поділитися:

Учора на телеканалі 1+1 відбувся сьомий прямий ефір легендарного оновленого проекту Танці з зірками, темою якого став ретро-цирк. 

Під час виконання пасодоблю ілюзіоністом Дмитром Комаровим та його партнеркою Олександрою Кучеренко на паркеті відбувалася справжня магія, адже пара демонструвала неймовірні трюки та фокуси. А у фіналі номеру Олександра навіть розпилила Дмитра навпіл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, яка пара стала лідером сьомого ефіру Танці з зірками

По закінченні виступу Дмитро зізнався, що планує продовжити заняття танцями.

Я думаю про те, щоб по завершенні проекту записатися на танці – саме для себе, – зазаначив відомий мандрівник.

«Дмитре, те що ви видатний маг та чарівник для мене не дивно. Щоразу перемагати у глядацькому голосуванні – ніщо інше, як містика. Приз глядацьких симпатій, чи не це є вашою найбільшою перемогою на цьому проекті», – зазначив MONATIK. 

А Катерина Кухар попросила Дмитра самостійно оцінити свій виступ.

Я тверезо мислю і не поставлю самому собі високу оцінку. Але ви розумієте, як Олександрі складно зі мною працювати в плані хореографії. Ми проводимо у залі по 6-7 годин у день. Мрію, щоб Саша отримала хоча б один раз високий бал, вона це заслужила, – поділився Комаров.

Урешті-решт вимоглива суддя Танців з зірками здійснила мрію пари.

Сьогодні я буду золотою рибкою і виконаю ваше бажання, – сказала Катерина Кухар, поставивши парі омріяні 10 балів.

Загалом Дмитро та Олександра отримали від суддів 20 балів.

Нагадаємо, у прямому ефірі глядачі віддали найменшу кількість своїх голосів Юрію та Ілоні. Однак несподівано для усіх пара Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко вирішила поступитися своїм місцем у проекті Юрію та Ілоні. Тепер танцюристи мають ще один шанс довести усім в новому ефірі, що вони варті перемоги.

«Ми з Сашею прийняли рішення поступитись своїм місцем Юрі Ткачу. Для нас зараз усі пари – наша родина, ми вже давно перестали бути конкурентами. Без Юри Ткача шоу стане занадто серйозним. Дякую моїй партнерці Олександрі Кучеренко, адже їй було непросто. Дякую усім прихильникам, які голосували за нас, та прошу кошти, отримані за смс та телефонні дзвінки за нашу пару, перерахувати на благодійність – лікування хворої дитини. Якщо не боятись та йти вперед, то абсолютно кожен може вивернути свій світ навиворіт. Друзі, до зустрічі!» – сказав Дмитро Комаров.

Дивіться Танці з зірками щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

 

Новини по темі