Стало відомо, яка пара стала лідером сьомого ефіру Танці з зірками

Танці з зірками

Після обміну партнерами Сергій та Сніжана отримали від суддів найбільшу кількість балів

Поділитися:

У сьомому ефірі оновленого шоу Танці з зірками лідерами суддівського голосування стали Сергій та Сніжана Бабкіни. Пара виконала зворушливий фокстрот. Чутливі образи танцівників вразили суддів та глядачів до глибини душі.

Сергій Бабкін – український музикант, актор, автор і виконавець власних пісень, учасник гурту 5'Nizzа і тренер сьомого сезону вокального проекту Голос країни. Цікаво, що популярний співак вже має танцювальний досвід: у школі Сергій кілька років відвідував гурток бальних танців і навіть займався фігурним катанням.

Сніжана Бабкіна – акторка, дружина Сергія Бабкіна. Вперше в історії Танців з зірками на паркет вийде подружня пара. З майбутнім чоловіком Сніжана познайомилася 2007 р., коли прийшла працювати до харківського Театру 19. «Коли трупа знайомилася з новою акторкою, я прибіг останнім. Побачив її – і все», – поділився Сергій Бабкін. На паркет Танців з зірками ця пара виходить, щоб усій країні продемонструвати своє кохання та силу почуттів – мовою танців.

Пара Надя та Женя виконала джас. Складна постановка та щирі емоції приємно вразили журі та глядачів. Пара зайняла друге місце у турнірній таблиці.

Не зважаючи на високі оцінки суддів, пара Сергій та Сніжана опинилася в зоні ризику разом із Юрієм та Ілоною. Проте Бабкіни зуміли обійти своїх конкурентів і залишитись в шоу. Сюрпризом для усіх стало те, що танцюристи Дмитро та Олександра поступилися своїм місцем у проекті Танці з зірками для Юрія та Ілони. Тепер пара має ще один шанс довести, що вони найкращі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніжана та Сергій Бабкіни розповіли про таємне вінчання та показали свій новий будинок

Новини по темі