Дмитро Жук святкує День народження: яким танцівник запам’ятався у різних сезонах «Танців з зірками»

Танці з зірками
Діма Жук святкує день народження: його образи з "Танців з зірками"
Instagram/zhuk_dmytro

Сьогодні, 19 серпня, свій День народження святкує відомий танцівник, переможець минулого сезону шоу «Танці з зірками» Дмитро Жук. Яким ми його запам’ятали на паркеті?

Поділитися:

Сьогодні свій День народження відзначає танцівник та хореограф Дмитро Жук. Він неодноразово був учасником «Танців з зірками», а минулого року переміг у шоу разом з Юлією Саніною. В останньому сезоні переможцями стали дві пари: Санта Дімопулос і Макс Леонов та Юлія Саніна і Дмитро Жук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов вдруге стали батьками! (фото)

Дмитро Жук свого часу був партнером на паркеті зі співачками Камалією та Златою Огнєвіч, ведучою «Сніданку з 1+1» Людмилою Барбір та фронтвумен гурту The Hardkiss Юлією Саніною. Спеціально до Дня народження танцівника ми згадали, яким Дмитра Жука бачили глядачі у різних сезонах «Танців з зірками» в парі з його партнерками.

Жук і СанінаЮлія Саніна і Дмитро Жук

Жук і БарбірЛюдмила Барбір і Дмитро Жук

Жук і ОгнєвічЗлата Огнєвіч і Дмитро Жук

Жук і КамаліяКамалія і Дмитро Жук

Новий сезон шоу «Танці з зірками» стартує вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1. Творці шоу обіцяють занурити глядача в атмосферу величного балу, а також здивувати новими постановками та яскравими зірковими перевтіленнями. Поки невідомо, чи Дмитро Жук буде знову брати участь у шоу, адже імена танцівників, які стануть в пару з зірками, поки не розголошуються.

ФОТО: Instagram/zhuk_dmytro

Новини по темі