До України прилетів суддя шоу «Танці з зіркам» Макс Чмерковський

Танці з зірками
До України прилетів суддя шоу «Танці з зіркам» Макс Чмерковський

Вже 5 вересня о 21:00 відбудеться прем’єра нового сезону головного танцювального шоу країни під назвою «Танці з зірками».

Поділитися:

Вчора до України прилетів чемпіон світу з латиноамериканських танців та переможець американських «Танців з зірками» Макс Чмерковський, який став суддею п’ятого сезону шоу в Україні. Сьогодні він завітав до студії шоу «Сніданок з 1+1» та розповів про підготовку до суддівства, свої принципи оцінювання танців учасників та останній візит до України.

«Ми переїхали до Америки у 1994 році. З тих пір в Україну я повертався декілька разів, але не на довгий час. Тому зараз я вдячний телеканалу 1+1 за те, що запросили мене у новий сезон «Танців з зірками» та дали можливість повернутися на Батьківщину. Я бачив «Танці з зірками» з усіх боків: як танцюрист, як запрошена зірка та тепер і як суддя шоу. У ролі судді я вперше. Я брав участь у 17 сезонах американських Танців із 30 та віддав танцю більше ніж 36 років життя, тому для мене максимально важливо, як танцює зірка, а не наскільки популярною вона є. Кожен учасник має довести, чому його чача або вальс заслуговує 9 балів, а не 8», — говорить Макс Чмерковський.

Вже завтра танцюрист завітає до студії шоу «Твій день».

Чмерковський

Нагадаємо, учасниками шоу «Танці з зірками» стали співачка Джамала, учасник гурту Танок на майдані Конґо Олег Фагот Михайлюта, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька, український актор Олексій Суровцев, гумористка Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко, співак KADNAY, співачка Євгенія Власова,олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, актор Артур Логай, співачка Lida Lee, співак MELOVIN та олімпійський чемпіон Станіслав Горуна. Прийняв виклик і україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу «Dancing With The Stars» Макс Чмерковський, який повідомив, що стане новим суддею шоу «Танців з зірками». До суддівського складу також увійшли улюблені танцюристи країни — прима-балерина Катерина Кухар і хореограф та ведучий інфотейнмент шоу «Твій день» Влад Яма. Ведучим шоу став Юрій Горбунов.

танці з зірками

Творці проекту заявили, що головним акцентом нового сезону стане атмосфера величного балу, в яку глядачів занурять яскраві постановки від креативного продюсера цього сезону Олени Коляденко та головного хореографа Олени Шоптенко. Вже незабаром стане відомо, хто з танцюристів вийде на паркет у цьому сезоні.

Триває продаж квитків на прямі ефіри п'ятого сезону «Танців із зірками». Кожен бажаючий може стати свідком грандіозної події і потрапити на головний танцювальний паркет країни, щоб розділити з улюбленими зірками емоції від участі в шоу. Квитки можна придбати на прямі ефіри та генеральні прогони. Творці проекту оголиси, що ціни на квитки знижені як на генеральний прогон, так і прямі ефіри. Крім того, можна відучити себе суддею проєкту та подивитись генеральний прогон ефіру із зіркового крісла.
Із умовами придбання квитків можна ознайомитись, натиснувши на зображення.

Новини по темі