Новий суддя «Танців з зірками» Макс Чмерковський: «Для мене найголовніше – це танець, саме його я буду оцінювати»

Танці з зірками

Новий суддя «Танців з зірками» Макс Чмерковський сьогодні відвідав «Сніданок з 1+1» та розповів про свої очікування від шоу.

Поділитися:

Українсько-американський танцівник, новий суддя «Танців з зірками» Макс Чмерковський вчора ввечері прилетів із США до України, а вже сьогодні став гостем «Сніданку з 1+1». Танцівник вперше спробує себе у ролі судді на «Танцях з зірками», які стартують вже 5 вересня о 21:00 на каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський – новий суддя «Танців з зірками»: 7 цікавих фактів про життя зірки

Макс Чмерковський народився та провів дитинство в Одесі, а у 1994 році його родина емігрувала до США. Про себе він говорить:

Я такий же одесит, як і був, і завжди ним залишуся. В першу чергу я виріс у родині, а не на якомусь континенті. І я дуже вдячний, що мене запросили зараз попрацювати в Україні.

Макс Чмерковський брав участь у 17-ти сезонах американських «Танців з зірками», а в одному з них переміг разом із партнеркою, фігуристкою Меріл Девіс. Більше того, він був одним з танцівників, які працювали над створенням першого сезону цього легендарного шоу в США. Макс зізнається – дуже важливо зуміти правильно подати бальний танець на телебаченні, щоб глядачам було цікаво спостерігати за шоу.

Макс ЧмерковськийФОТО: Instagram/maksimc

З приводу нової для себе ролі судді, Макс Чмерковський говорить:

Я знаю цей проєкт з будь-якого ракурсу, тож зможу об’єктивно оцінити танець та врахувати вкладену у нього працю. Трохи хвилююся, бо пояснити свою позицію може бути непросто. Але тим для мене цікавіше. Танець – це маленька мандрівка, це найважливіше у шоу. І саме його я й буду оцінювати в першу чергу.

Новий суддя зізнається – практично не знає нікого з українських зірок, хто буде брати участь у шоу, оскільки проживає в США. Проте, на його думку, це навіть краще, адже в нього не буде фаворитів, він буде звертати увагу лише на техніку та емоційність виконання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський та Пета Маргатройд: історія кохання нового судді «Танців з зірками»

Наскільки суворим суддею буде Макс Чмерковський, можна побачити вже зовсім скоро. Прем’єра нового сезону «Танців з зірками» відбудеться вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Продаж квитків на ефіри та генеральні репетиції вже стартував. Щоб придбати квиток, натискайте на зображення.

Танці квитки

Новини по темі