«Доведу до сказу», — Гвоздьова про амбітні плани на Остапчука

Танці з зірками
«Остапчука я доведу до сказу»: Ілона Гвоздьова розповіла про амбітні плани на свого партнера | Танці з зірками | 1+1
1plus1.ua

І їй не до жартів!

Поділитися:

Минулої неділі відбулася довгоочікувана прем’єра шоу «Танці з зірками», яка запам’яталася глядачам запальним виступом переможниці попереднього сезону Ілони Гвоздьової та її партнера Володимира Остапчука.

Не дарма зірковий ведучий викладав у своєму мікроблозі світлину, на якій втомлено лежить у позі морської зірки. Його партнерка надто гарно пам’ятає смак тріумфу, щоб так просто поступитися першістю у новому сезоні проекту. Схоже, танцівниця налаштована не лише позбавити свого партнера декількох кілограмів, а й довести... до сказу! Про це вона розповіла у своєму першому щоденнику для «Танців з зірками»:

«Юрія Ткача я довела до премії Viva, Ігоря Ласточкіна  до перемоги, Володимира Остапчука доведу до сказу та перемоги».

Фото: @vova_ostapchuk

Жартувала Ілона чи ні – дізнаємося згодом. Однак варто визнати, що хореографічне муштрування ведучого не минуло дарма. Виступ учасників визнали найкращим першим номером за всю історію проекту, а технічність рухів танцівника помітила навіть така сувора суддя, як Катерина Кухар!

Чи не запаморочиться Володимиру в голові від успіху та чи вдасться стати новим коміком-фаворитом проекту – дивися в нових ефірах шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00.

А поки пропонуємо згадати, яким був виступ Володимира та Ілони минулого тижня:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про Володимира Остапчука:

1. Остапчук потролив зірок, які йдуть у політику (відео) 

2. Володимир Остапчук зворушливо станцював із маленькою донькою (відео)

3. Володимир Остапчук уперше показав обличчя сина

Новини по темі