Другий поцілунок на паркеті та пірсинг в грудях: хто вразив пристрастю у ніч Латини (відео)

Танці з зірками
Олександра Заріцька в "Танцях з зірками" розповіла про пірсинг грудей та поцілувала партнера
Pexels/Igor Haritanovich

На четвертому ефірі "Танців з зірками" фронтвумен гурту KAZKA Олександра Заріцька розповіла свою найбільшу таємницю про пірсинг, а також поцілувалася з партнером під час танцю.

Поділитися:

На четвертому ефірі "Танців з зірками" Олександра Заріцька розповіла про свою найбільшу таємницю, адже у вечір Латини це робили усі учасники шоу! Співачка зізнається:

Я маю пірсинг у грудях. Для усіх, кого цікавить, як це відчувалося: мені боляче не було, навіть трохи приємно. І татуювання, і пірсинг додають мені трохи впевненності в собі. Я собі так більше подобаюсь.

Заріцька фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала розповіла про контракт від продюсера Мерайї Кері та Вітні Хюстон: "Такій людині не відмовляють, але я не мала права одружуватися, народжувати, змінювати колір волосся..."

Після своїх відвертих зізнань пара Олександри Заріцької та Юрія Мєшкова не зупинилась вражати: Олександра була у відкритому костюмі, а потім вони поцілувалися. Це вже другий раз за цей сезон!

Це для мене максимальний вихід із зони комфорту. Сукня супер відверта і це мене трохи лякає. Але у мене є класні стегна і попа! Побачимо, як я навчусь ними рухати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фагот розповів історію кохання зі своєю партнеркою у «Танцях з зірками»

Дивіться, як Олександра сміливо та розкуто танцювала румбу у відвертому костюмі:

Новини по темі