Єфросиніна показала свою стильну 15-річну доньку

Танці з зірками
Маша Єфросиніна показала свою стильну 15-річну доньку Нану - 1+1
Фото: bestin.ua

Рідкісне фото дочки відомої ведучої.

Поділитися:

П’ятнадцятирічна дочка ведучої, учасниці Танців з зірками Маші Єфросиніної – Нана – всіляко уникає публічності. Тож здебільшого її зіркову маму бачать із маленьким сином Олександром. Підписники Єфросиніної в Instagram навіть закидали, що вона своєю увагою та любов’ю обдаровує лише молодшу дитину. Проте Маша пояснила, що насправді це Нана уникає камер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЄ: Маша Єфросиніна розсекретила свою найзаповітнішу мрію

І ось, нарешті, Єфросиніна втамувала спрагу допитливих прихильників, опублікувавши у своєму мікроблозі фото дочки. На знімку Нана позує у мінімалістичній футболці, джинсові міні-спідниці, у сонцезахисних окулярах та з поясною сумкою. Дівчина зачаровує своїм молодіжним, стильним образом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як дві краплі: Маша Єфросиніна показала фото з мамою

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masha Efrosinina (@mashaefrosinina) on

В описі до фото зіркова мама поділилася, що замислюється про подальшу освіту дочки:

«Коли я була дитиною, одна згадка про закордон хвилювала мене приблизно так само, як політ у космос. Закордоном для мене пахло все, зокрема, жуйки:) Сьогодні ж моя дочка і її покоління не відчувають кордонів і географії в питаннях отримання знань! Я це вітаю! І тому 9 і 10 лютого ми підемо на виставку. Пам'ятаю, рік тому відвідування такого заходу було для нас дуже ефективним: ми підібрали класний варіант групової поїздки до США на літніх канікулах. Наночка залишилася тоді в захваті від подорожі і, що мене особливо потішило, істотно підтягла англійську. Сподіваюся, цього разу нам пощастить не менше. Все-таки питання дуже серйозне. На виставці будуть представники вишів із США, Англії, Канади і Європи... загалом, скільки б років не було вашій дитині, вже час йти».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна показала, що їсть на сніданок, обід та вечерю

Новини по темі