Франсіско Гомес зізнався, що мріє стати батьком

Танці з зірками
Франсіско Гомес зізнався, що мріє стати батьком | 1+1

Хореограф уже планує, як виховуватиме дітей.

Поділитися:

Нещодавно міжнародний суддя проекту «Танці з зірками» Франсіско Гомес завітав на ранковий ефір до студії «Сніданок. Вихідний» на каналі 1+1, аби поділитися своїми враженнями від українського шоу та розповісти про особисте життя. Українські глядачі люблять суддю за щирість та емоційність. А всі учасники мріють почути його відоме «love love love».

Так, ведучі Валентина Хамайко та Олександр Попов, який веде також бекстейдж «Танці з зірками», запитали в судді, чи підтримує його мама та чи дивиться вона шоу.

«Моя мама завжди мене підтримує. Хоча був період, коли чотири роки поспіль у нас були не дуже близькі стосунки. Але тепер, слава Богу, все добре. Вона десь рік тому почала активно користуватися YouTube, тому зараз дивиться всі відео, стежить і страшенно переймається моїми проектами», – розповів Франсіско.

Хореограф також зізнався, що планує створити сім’ю: «Я народився у невеликій сім’ї. Згадки про дитинство мені завжди гріють душу, тому мені вже дуже хочеться створити свою родину. Коли це станеться, я не знаю. Життя артистів у шоу-бізнесі дуже складне й насичене. Та інколи я починаю мріяти і думаю про дітей, потрохи намагаюсь спланувати їхнє життя. Гадаю, що я не буду їх виховувати в Америці».

Суддя поділився і творчими планами. Так, незабаром на сторінках соціальних мереж з’явиться його власний проект «Gex in the City». «Це платформа, де можна дізнатися щось цікаве про зірок, свіжі новини шоу-бізнесу. Зовсім скоро глядачі побачать перші випуски, у яких також з’являться їхні фаворити з шоу «Танці з зірками», – пояснив хореограф.

Також ведучі запропонували судді уявити себе через 20 років.

«Через 20 років я себе бачу телеведучим. Мені дуже подобається ця професія, і в мене є свої кумири в цій сфері. Це британський шоумен Брюс Форсіс, якого, на превеликий жаль, вже немає в живих. Знаєте, це людина-оркестр – він співав, танцював і смішив. Від нього неможливо було відвести очей. Я б хотів стати таким, як він. Також хочу, щоб у мене була родина та багато собак. Ще мрію мати два бізнесових проекти, адже я дуже хочу забезпечити своїх близьких, подарувати мамі гарний будинок, і всі ми житимемо як вареники в сметані», – помріяв Франсіско.

Також хореограф розповів, що українські шоу відрізняються від закордонних смаками глядачів. На його думку, українці люблять драматичні ефекти. Особливо, коли разом перетинаються трагедія та кохання. Щодо зірок, у США, Лондоні й Україні вони дуже схожі, як вважає Сіско. «Люди відрізняються, а ось гламур завжди універсальний і всюди однаковий», – додав суддя.

Дивись випуск «Сніданку. Вихідний» із харизматичним Франсіско Гомесом та дізнайся ще більше цікавого про нього:

Нагадаємо, що телеглядачі можуть підтримати своїх фаворитів на проекті «Танці з зірками», зателефонувавши або відправивши смс, а також за допомогою мобільного додатку 1plus1 video, в якому один голос дорівнює восьми смс-повідомленням.

Купити квитки на генеральні репетиції і прямі ефіри можна на сайті, сторінці Facebook чи Instagram.

Читай більше про яскравого хореографа на нашому сайті:

1. «Просто душечка»: Що Франсіско Гомес думає про Влада Яму

2. Michelle Andrade і Франсіско Гомес виконали спокусливий танець

3. Франсіско Гомес зігріє тебе своєю усмішкою в ці холодні дні (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі