Ігор Ласточкін зворушив історією про важке дитинство

Танці з зірками
Ігор Ласточкін виріс у бідній сім'ї

Гуморист поділився своєю історією успіху.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили новий випуск грандіозного шоу . Ефір був присвячений темі «Рік, який змінив моє життя». Зіркові учасники ділилися найсокровеннішими розповідями, які кардинально змінили їх життя. Відомий комік Ігор Ласточкін розповів свою історію успіху. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Ласточкін показав, як готується до ефіру Танців з зірками

Перед тим як стати зіркою гумористичного проекту Ліга сміху Ігорю довелося чимало натерпітися у житті - неодноразово змінювати професію, тому що набридло жити у злиднях. Рік, який змінив життя Ігоря Ласточкіна, - 1996. Тоді Ігор, ще не знаючи що таке гроші, почав їх заробляти:

«Мені було 10 років, і я розумів, що повинен дуже багато працювати. У сім'ї не було ні грошей, ні світла, ні газу, ні води. Бувало, заходив до сусідів, бачив цукерки у вазі і дуже хотів їх взяти, але соромився. Не хотів, щоб хтось подумав, що я з голодного краю. Я просив у бабусі рецепт тістечок, зробив їх, пішов на ринок і продавав. Також заходив на бензоколонку, качав бензин. За це могли заплатити, а могли й не заплатити. Крім того, я працював офіціантом, вантажником». 

З дитинства Ігор мріяв опинитися по той бік екрану - і мрія збулась. Завдяки наполегливій праці Ігор зумів досягнути омріяного. У новому випуску шоу Ігор та Ілона станцювали енергійну ча-чу і присвятили виступ усім тим, у кого є мрія, однак поки що немає можливості її здійснити.  

Який танець виконають Ігор та Ілона у новому випуску танцювального шоу - поки що залишається у таємниці. Не пропустіть новий ефір Танців з зірками вже у наступну неділю о 21:00 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віндсерфінг та катання на квадроциклах: Як полюбляє відпочивати Ігор Ласточкін

Новини по темі