Ілона Гвоздьова та партнерка MELOVIN Ліза Русіна з'ясовували стосунки після «Танців з зірками» у прямому ефірі шоу «Твій день» (найцікавіші цитати+відео)

Танці з зірками
Ілона Гвоздьова та Ліза Русіна з'ясовували стосунки на пост-шоу Танців з зірками

Сьогодні у пост-шоу «Танців з зірками» у студії шоу «Твій день» в гостях була Ілона Гвоздьова. Що відомо про її майбутній батл з партнеркою MELOVIN Лізою Русіною?

Поділитися:

Ілона Гвоздьова у шоу «Твій день» сьогодні ділилася враженнями від вчорашнього ефіру «Танців з зірками», в якому була запрошеною суддею.

Зокрема Гвоздьова згадала про випадок з партнеркою MELOVIN Лізо Русіною, яку назвала неуніверсальною і головною проблемою пари. На що отримала відповідь від Русіної – виклик взяти участь у батлі танців в жанрі «хілз».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний виступ MELOVIN: пелюстки троянд для Кухар та перепалка з Гвоздьовою

Про цей випадок Гвоздьова сказала:

Я, мабуть, образила Лізу, але це було ненавмисно. В своєму стилі вона крута, але я не можу нормально оцінити MELOVIN, бо я бачу, що вона не достатньо може його навчити саме бальної хореографії.

Дивіться, як MELOVIN та Ліза Русіна танцювали повільний фокстрот:

Ліза Русіна була на прямому включенні зі студією «Твого дня». Вона відповіла Ілоні:

Я думаю, непрофесійно переходити на особистості і оцінювати партнера на проєкті, де потрібно оцінювати артиста. Над шоу працює 5 професійних хореографів, які допомагають нам ставити танці, зокрема і Олена Шоптенко. І MELOVIN задоволений тим, що танцює саме зі мною.

Русіна

З приводу того, де і коли відбудеться батл, Ліза Русіна сказала:

Батлити я готова завжди, де завгодно і з ким завгодно. Ілоно, вибір за вами.

На що Ілона Гвоздьова дала відповідь:

Місце зустрічі – паркет «Танців з зірками». А поки бажаю вам з MELOVIN наснаги і сил.

Дивіться, як сама Ілона Гвоздьова разом з Юрієм Ткачем станцювала диско у 5 ефірі шоу "Танці з зірками":

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі