Скандальний виступ MELOVIN: пелюстки троянд для Кухар та перепалка з Гвоздьовою

Танці з зірками
MELOVIN  на Танцях з зірками осипав Катерину Кухар пелюстками троянд

MELOVIN втілив на паркеті образ Круелли та осипав Катерину Кухар пелюстками троянд.

Поділитися:

Співак MELOVIN – найбільш епатажний учасник цього сезону «Танців з зірками». Він не втомлюється дивувати глядачів та суддів не лише своїми образами і постановками, а також подарунками для Катерини Кухар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший прямий ефір «Танців з зірками»: кому віддав своє серце MELOVIN та хто отримав першу одиницю на паркеті

Сьогодні, у вечір Кіно, MELOVIN втілив на паркеті образ Круелли, так само, як і Катерина Кухар.

Кухар

MELOVIN та Ліза Русіна станцювали фокстрот. Вперше Катерині Кухар припав до душі виступ цієї пари, вона схвально оцінила ще одну Круеллу на паркеті. Після позитивного коментаря Катерина Кухар подарувала MELOVIN чорно-білу квітку, а співак у відповідь зробив судді подарунок – її обсипали пелюстками троянд. Дивіться повільний фокстрот у виконанні MELOVIN та Лізи Русіної:

Катерина Кухар сьогодні поставила високу оцінку парі MELOVIN та Ліза Русіна, на що Юрій Горбунов сказав, що це жіноча солідарність (очевидно, між двома Круеллами). Інші ж судді невисоко оцінили танець, а Макс Чмерковський навіть сказав, що фокстроту як такого сьогодні не було. На сьогоднішньому ефірі була присутня мама MELOVIN. Макс Чмерковський вибачився перед нею за низькі оцінки її сину.

Меловін

Головною родзинкою після номеру став коментар Ілони Гвоздьової, яка сьогодні гостьова суддя, та партнеркою MELOVIN Лізою Русіною. Ілона сказала:

Головна проблема цієї пари – це неуніверсальна партнерка.

На що Ліза Русіна зазначила, що не є чемпіонкою із бальних танців, проте може викликати Ілону на батл у жанрі "хілз". Ілона Гвоздьова прийняла виклик зі словами:

Люба моя, я вже не в тому віці, щоб батлувати з тобою, але я приймаю виклик.

Тож будемо чекати, коли і яким чином станеться цей батл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Там, де ти навчалася, я викладаю», – Катерина Кухар відповіла на критику Ілони Гвоздьової

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі