Камалія відповіла на закиди, що її чоловік купує голоси на «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Камалія відповіла на закиди про те, що її чоловік купує голоси на «Танцях з зірками»
1plus1.ua

Співачка відреагувала на чутки з гумором.

Поділитися:

Співачка та учасниця оновлених Танців з зірками Камалія завдяки підтримці глядачів потрапила до п'ятого прямого ефіру проекту, який відбудеться на каналі 1+1 24 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів ефектної жінки від Камалії

Проте не всі впевнені, що артистка має таку шалену підтримку в Україні. Дехто вважає, що чоловік Камалії, пакистанський мільярдер Мохаммад Захур купує голоси глядачів.

Виконавиця з гумором відреагувала на такі закиди.

Дякую всім за підтримку! Я люблю тебе, Україно! Так, до речі, кому Захур не платив, вибачте. А кому платив, поверніть. Самій потрібні гроші, дуже! - написала співачка у своєму Instagram.

Також Камалія пояснила, чому під час розмови з суддями переплутала композиції Вітні Г'юстон і Тоні Брекстон.

«Ну переплутала Тоні Брекстон з Вітні Г'юстон. Хотіла сказати I will always love you, але вийшло Unbreak my heart, під яку танцювали румбу минулого ефіру. Візитівка цього ефіру була теж під цю пісню. Тобто два тижні ця пісня від ранку до вечора крутилася в голові - ось і зірвалося. З ким не буває, тим більше коли ти хвилюєшся», - наголосила Камалія.

Нагадаємо, що під час четвертого прямого ефіру Танців з зірками Камалія та її партнер Дмитро Жук виконували джаз. Тоді на коментар судді Катерини Кухар співачка запропонувала відомій балерині навчитися за три тижні співати композицію Вітні Г'юстон I will always love you.

Також раніше Камалія зізналася 1plus1.ua, що завдяки Танцям з зірками може показати «себе справжню».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камалія розповіла, як познайомилася зі своїм чоловіком-мільярдером

Новини по темі