Катерина Кухар вперше показала обличчя красуні-доньки (фото)

Танці з зірками
Катерина Кухар вперше показала свою копію — маленьку доньку (ФОТО) | Батьки і діти | 1+1

«Знайомтеся, це Настя».

Поділитися:

Син Катерини Кухар, Тимур відвідує разом з мамою світські заходи, з’являється на світлинах і навіть має власну сторінку в Instagram. А ось маленьку доньку вона з чоловіком Олександром Стояновим донедавна оберігала від надмірної уваги і сторонніх очей.

Лише вчора прима-балерина наважилася познайомити шанувальників з дівчинкою. Настя не просто знялась із мамою в спільний фотосесії, а й з’явилась разом з нею на обкладинці. 

Катерина Кухар сама представила доньку: 

«Знайомтеся, це Настя! Якби ви бачили, як ця маленька принцеса готувалася до зйомки, підбирала вбрання, як світилися від щастя її очі…» 

Вона всім сусідам розповіла, що у неї буде фотосесія і її нарешті покажуть.

Нагадаємо, що раніше дівчинка , але роздивитися її обличчя було неможливо. Також у минулих інтерв’ю суддя «Танців з зірками» називала Настю «татовою донькою»: 

«Коли йшла у другий декрет, домовилася з чоловіком, що виношую і народжую дитину, а нічні підйоми, годування — це вже на ньому».  

Також, за словами Катерини Кухар, донька — майбутня балерина. Коли Настя була немовлям, зіркова мама вже тоді відзначила її особливе відчуття музики та розтяжку. 

Більше про особисте життя балерини та її талановитого чоловіка Олександра Стоянова дізнаєшся з відео: 

Інші новини про Катерину Кухар:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі