Катерина Кухар зачарувала містичною фотосесією

Танці з зірками
Катерина Кухар вразила фотосесією в образі померлої нареченої

Балерина постала перед об'єктивом Вадима Яцуна в образі загадкової віліси.

Поділитися:

Катерина Кухар напередодні вистави Жізель, яка відбудеться 20 квітня, знялася в незвичайній фотосесії. Зйомка демонструє, як би виглядала сучасна віліса з вистави Жізель, якби балетну постановку робили в наш час.

Вистава Жізель — це містична драма 19 століття. Історія про дівчину Жізель, яка померла через коханого, дізнавшись про його зраду, і стала вілісою. Адже за легендою, віліси — це померлі до весілля наречені. Втративши життя, ці істоти повертаються на землю вночі та мстяться чоловікам за своє нездійснене жіноче щастя. Вночі вони виходять зі своїх могил і вбивають самотніх подорожніх. На світанку вони знову зникають.

У версії 19 століття віліси одягнені в довгі сукні, зі спідницями шопенками, їхнє волосся зібране в пучок, а в руках вони тримають лілії. Сучасну ж вілісу фотограф Вадим Яцун та стиліст Аліна Сорт побачили з довгим волоссям і в білому боді, в якому рукава нагадують крила янгола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар таємно вийшла заміж (фото)

«За 150 років — приблизно стільки існує балет Жізель — уявлення про моду і жіночий образ дуже змінилися. Я із задоволенням пішла на цей експеримент, — ділиться Катерина Кухар. — Мені подобається і незвичайний макіяж Дарії Нещадиної, й розпущене волосся від Антоніни Лободи. Стиліст Аліна Сорт креативно і фантазійно підійшла до зйомки. Вона зберігла в образі Жізель тільки колір її сукні.

До слова, партія Жізель одна з найважчих в класичному репертуарі. Вона побудована на контрастах в настрої, емоціях.

На початку першого акту, я повинна, як акторка, зіграти довірливу, простодушну, відкриту світу селянську дівчину. А вже в кінці цього акту, коли Жізель розуміє, що Альберт її зрадив, вона має дуже швидко подорослішати. Мені необхідно передати глядачеві весь той біль і гіркоту втрати, зради, яку вона переживає, і зіграти сцену божевілля на очах у глядача».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зачарувала казковою фотосесією в образі Білосніжки

Новини по темі