Катерина Кухар захопила лебединою весільною сукнею у прямому ефірі «Танців з зірками»

Танці з зірками
Катерина Кухар захопила лебединою весільною сукнею у прямому ефірі «Танців з зірками»
Фото: Andrey Koren, instagram/ekaterinakukhar_official

Паркет заполонило море почуттів.

Поділитися:

15 вересня відбулась офіційна церемонія розпису української прими-балерини, судді шоу «Танців з зірками» Катерини Кухар та прем'єра Олександра Стоянова. Пара прожила 10 років у цивільному шлюбі і нарешті вирішила узаконити свої стосунки. До того ж рівно п'ять років тому, 15 вересня, пара взяла шлюб у церкві. 

«Стільки років ми кохаємо один одного! Стільки ми з тобою пережили, створили, усвідомили... Ми виховуємо з тобою чудових дітей і живемо «з одним серцем на двох» вже багато років. Для нас формальність і шаблони завжди були на 122 плані! Але завжди було важливо отримати благословення небес, саме тому, 5 років тому ми з тобою з'єднали єдиною ниткою наше життя і стали чоловіком і дружиною перед Богом. А сьогодні ми зробили те, чого від нас так довго чекали наші найближчі люди», — написала Катерина у своєму Instagram.

Телеканал 1+1 вирішив зробити для молодого подружжя сюрприз і влаштував їм весілля у прямому ефірі танцювального шоу. Наречена Катерина Кухар приїхала до павільйону на кареті, як у справжньої принцеси. На паркет вона вийшла з ведучим Юрієм Горбуновим, який передав її руку Олександру. Наречені повторювали зворушливу клятву за Тіною Кароль. 

Для події балерина вбралася у витончену білу сукню, яку доповнила ніжною напівпрозорою фатою. Сьогодні вона справжній білий лебідь, чи не так? 

Дивись повне відео із весільною церемонією: 

Як проходила церемонія розпису Катерини Кухар та Олександра Стоянова — читай за посиланням

Ще декілька новин про приму-балерину: 

1. «Котик хоче гратися»: Катерина Кухар здивувала подарунком для MARUV

2. Битва образів: Джей Ло та Катерина Кухар у сукнях із пір'ям

3. Катерина Кухар на пуантах пройшлася вулицею Києва

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі