Катерина Кухар у напівпрозорій сукні з підтяжками офіційно вийшла заміж

Танці з зірками
Катерина Кухар у напівпрозорій сукні з підтяжками офіційно вийшла заміж
jetsetter.ua

І сексуальна, і ніжна водночас.

Поділитися:

Цієї неділі, 15 вересня, відбулась офіційна церемонія розпису української прими-балерини, судді шоу «Танців з зірками» Катерини Кухар та прем'єра Олександра Стоянова. Після 10 років цивільного шлюбу пара вирішила узаконити свої стосунки. 

Першими кадрами зі святкової події зірки поділилися на своїх сторінках в Instagram. Для особливого дня Катерина вбралась у ніжну та водночас звабливу бежеву сукню з корсетом, баскою з підтяжками, напівпрозорою спідницею і кейпом. Олександр теж одружувався у бежевому. На ньому  стильний костюм, біла сорочка та грайливий метелик. 

Кохання мого життя, — прокоментувала фото Катерина. 

Зауважмо, нині таке весільне вбрання з елементами білизняного стилю користується шаленою популярністю. Схожу сукню у власній весільній колекції вже встиг представити відомий український дизайнер Андре Тан. Дивись подробиці у відео: 

Нагадуємо, що сьогодні телеглядачі каналу 1+1 побачать один із найулюбленіших ефірів проекту «Танці з зірками», який пройде під темою «Вечір кохання». Цього разу продюсери вирішили вразити прихильників шоу неймовірним сюрпризом. Головною подією вечора стало весілля прими українського балету Катерини Кухар та прем’єра Олександра Стоянова. У якій сукні балерина обмінялася обручками з коханим, дивися за посиланням.

Більше новин про Катерину Кухар читай на сайті 1+1:

1. «Котик хоче гратися»: Катерина Кухар здивувала подарунком для MARUV

2. Битва образів: Джей Ло та Катерина Кухар у сукнях із пір'ям

3. Катерина Кухар на пуантах пройшлася вулицею Києва

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі