Катерина Кухар зізналась, у якого танцівника може «закохатися»

Танці з зірками

Судді Танців з зірками Катерина Кухар та MONATIK розповіли, які танцівники їх захоплюють.

Поділитися:

Сьогодні, 18 червня, на ВДНХ проходить кастинг танцівників у новий сезон Танців з зірками. Талановиті хлопці та дівчата, які мріють стати частиною яскравого популярного шоу, докладають максимум зусиль, щоб вразити творців проекту. 

Напередодні кастингу судді Танців з зірками балерина Катерина Кухар та мультиартист, вправний танцівник MONATIK розповіли, кого вони чекають у новому сезоні шоу. 

«На паркеті шоу потрібні професіонали, які люблять свою справу, очі яких горять. І потрібно не обмежуватися одним стилем танцю, адже в цьому проекті доведеться опанувати всі стилі», - прокоментував MONATIK.

Тим часом Катерина Кухар стверджує, що її суворе суддівське серце таки може розтанути.

«Це може бути любов із першого погляду. Зі мною таке часто буває. Танцюйте так, ніби вас ніхто не бачить. Ніби танцюєте самі для себе. В артисті для мене важлива гармонія і симбіоз різних складових», - зізналася балерина.

У новому сезоні Танців з зірками, який розпочнеться цієї осені, візьме участь більша кількість зірок. Незабаром будуть відомі імена усіх хореографів, які стануть партнерами зіркових учасників. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Женя Кот зізнався, як дружина надихнула його завжди бути у формі

Новини по темі