Женя Кот зізнався, як дружина надихнула його завжди бути у формі

Танці з зірками

Учасник Танців з зірками розповів, який раціон допомагає йому тримати себе у формі.

Поділитися:

Хореограф Женя Кот був одним із найсильніших учасників оновлених . Він запам’ятався глядачам не лише цікавими номерами зі співачкою Надею Дорофєєвою та складними трюками, а й чудовою фізичною формою. Чи побачимо ми Євгена в наступному сезоні шоу, залишається таємницею. Поки 1plus1.ua пощастило зустрітися з талановитим танцівником та розпитати про секрети його відмінної форми.

Дружина Євгена – Наталія Татарінцева – теж танцівниця, а також сертифікований дієтолог. Вона складає раціон, і Женя його дотримується.

«Коли ми познайомилися, я їв сосиски, ковбаси, усе підряд... І при цьому багато займався. Коли почав жити з Наталією, вона нічого мені не заброняла. Я сам до неї приглядався й брав із неї приклад. Ми дуже любимо їсти. Але правильно! Віддаємо перевагу хорошим продуктам, завжди купуємо їх в одному місці. Їмо багато овочів і завжди в нашому раціоні є яйця – нам їх бабуся передає (усміхається)», – поділився Кот.

Дружина Євгена Кота Наталія

Дієта танцювальної пари будується на таких принципах.

Тримати баланс

«Я намагаюся тримати в усьому баланс, – розповідає Женя. – І вважаю, що потрібно підтримувати кислотно-лужний баланс – тобто їсти різні продукти. Мій персональний дієтолог – це моя дружина Наталія. В сезон застуд вона не використовує ліки взагалі. Коли я або вона хворіємо, то просто починаємо їсти певні продукти, наприклад, лужні. Всі наші травки, рослини – це все лужні продукти. І ми швидко на такому раціоні одужуємо. Ми постійно їмо це взимку, на ринках купуємо, знаходимо і так підтримуємо себе у формі».

Пити багато води

«Воду потрібно пити в достатній кількості. За допомогою води ми можемо вивести з себе токсини, які накопичуємо, харчуючись неправильною їжею. Хтось курить, хтось п'є багато кави – все це потрібно виводити з організму».

Знати міру

«Ми не сидимо на дієтах. І ще дуже важливо не переїдати. Є така розповсюджена помилка. Наприклад, влітку вирішили, що полуниця, вишні, кавуни – корисні, і люди починають їх їсти кілограмами. А так робити не варто, може виникнути алергія, харчова непереносимість».

Сніданок та вечеря

«На сніданок я обов’язково з’їдаю два яйця. І люблю, коли жовток залишається рідким. У жовтках міститься корисний холестерин, і в рідкому вигляді він найкраще зберігається. Щодо вечері, то ми завжди можемо поїсти, коли голодні. Не можна лягати спати, якщо хочеться їсти. Тому наша вечеря може бути і після 22-00, і навіть після опівночі. Головне – не лягати одразу після вечері у ліжко. Найкраще – вийти після цього прогулятися. І ще важливо не переїдати».

Їсти часто, не дуже великими порціями

«Багато людей роблять велику помилку, коли хочуть схуднути. Вони перестають їсти. І тоді організм потрапляє в стан стресу. А потім, коли ми його годуємо – він починає накопичувати це все у вигляді жиру».

Прості продукти – мінімум приготування

«Ми намагаємося їсти дуже прості продукти – шматок м’яса чи риби, гречка, рис, інші крупи. Без соусів, без надмірної обробки. А перероблене м’ясо, з харчовими добавками, краще не їсти взагалі. Це вже давно і вчені довели».

Новини по темі