Надя Дорофеєва зворушила спогадами про перше знайомство з чоловіком

Танці з зірками

Учасниця шоу Танці з зірками Надя Дорофеєва поділилася особливими спогадами

Поділитися:

Пара Надя та Женя на паркеті оновленого шоу Танці з зірками вражає глядачів своєю харизмою та спокусливими образами. Суддя Влад Яма назвав танцівників секс-символами нового сезону проекту і запевнив, що вважає їх головними претендентами на перемогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофеєва вийшла на паркет із серйозною травмою

Минулого ефіру Надя та Женя танцювали пристрасне танго. Співачка зізналася, що для неї тематика танцю була особливо близькою.

У нашому танці йдеться про те, як іноді буває непросто у стосунках. До того, як я зустріла Вову, у мене були важкі стосунки з хлопцем протягом 4 років.

Надя згадала, як вона вперше зустрілася із майбутнім чоловіком. Тоді вона навіть не підозрювала, що скоро стане його дружиною.

Я пам’ятаю момент, коли я їхала на гастролі, і ми випадково зустрілись з Вовою. Він зайшов до мене у купе і сказав: «Я одружусь з тобою». Саме тоді я зрозуміла, що хочу бути разом з цією людиною.

Пара разом шість років, проте останні три вони бачаться дуже рідко.

 

A post shared by nadyadorofeeva (@nadya.dorofeeva) on

Буває, що я його бачу раз у місяць. Гастрольний графік «Время и стекло» - це щось неймовірне.

Надя щиро зізналася, що протягом першого року подружнього життя ревнувала чоловіка, часто плакала, але вони ніколи не зупинялися боротися за своє кохання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофеєва розповіла, як чоловік ставиться до її участі у «Танцях з зірками»

Новини по темі