Артур Логай напередодні фіналу «Танців з зірками» зробив подарунок-сюрприз свої партнерці Анні Кареліній та оцінив конкурентів на паркеті

Танці з зірками
Артур Логай зробив подарунок-сюрприз свої партнерці Анні Кареліній та оцінив конкурентів перед фіналом

Фіналісти шоу «Танці з зірками» Артур Логай та Анна Кареліна завітали до «Твого дня» та поділилися враженнями про свій шлях на проєкті.

Поділитися:

Вже цієї неділі, 28 листопада, відбудеться грандіозний фінал найбільш танцювального шоу країни «Танці з зірками». За перемогу будуть змагатися пари Артур Логай і Анна Кареліна, Ольга Харлан і Дмитро Дікусар, Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук. Артур Логай та Анна Кареліна у студії шоу «Твій день» розповіли сьогодні, яким був їхній шлях до фіналу, як вони оцінюють своїх конкурентів та через що проходять для перемоги.

логай партнерка фото

Нагадуємо, що голосування за улюблену пару фіналістів триває протягом тижня! До голосів, які ви надсилали протягом попереднього ефіру та оцінок суддів у півфіналі, додаються усі, які ви надішлете протягом цього тижня та впродовж суперфіналу, а також бали від суддів за танці у півфіналі та суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артур Логай на «Танцях з зірками»: шлях до суперфіналу (цікаві факти, неповторні образи та постановки)

Артур згадав свої перші очікування від шоу:

«Я дуже сильно сам сумнівався у собі, мені здавалося, що я як дерево, станцюю 1-2 ефір, і додому. Але все одно десь внутрішньо сподівався, бо навіть коли мені пропонували роботу, говорив: «Після фіналу».

логай танці партнерка фото

Про перше враження одне від одного говорили обидва партнери. Аня зізналася, що одразу ж відчула, що це її партнер, що між ними є зв’язок. А Артур згадує, що коли на кастинг партнерок прийшла Аня, все змінилося:

«Все стало зрозуміло, бо її енергія і любов до танцю відчувалися в усьому, що вона робила».

Артура та Аню називають королями підтримок у цьому сезоні. Команда «Твого дня» порахувала: за 12 ефірів вони зробили 49 підтримки! І сьогодні у студії, на прохання ведучих, вони виконали ювілейну 50-ту підтримку. 

Дивіться джайв Артура та Ані з півфіналу "Танців з зірками" з їхніми "фірмовими" карколомними підтримками:

Їхні танці на паркеті завжди такі чуттєві і пристрасні, що виникає запитання, чи не ревнує Євгенія, дружина Артура. На це запитання Анна Кареліна відповіла:

«Ні, не ревнує. У нас із Женею теплі стосунки, ми тісно спілкуємося сім’ями».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Артура Логая розповіла про те, що лишається за кадром: сімейне життя фіналіста "Танців з зірками"

логай жінка фото

Ще одна тема, якої часто торкаються, коли згадують про Артура Логая – це його конфлікт у шоу з Костянтином Войтенком. Це Логай коментує так:

«Я реально не пам’ятаю, коли почався конфлікт. В один момент я почув, що я йому не подобаюся. Ми дуже різні люди. Костя, я тобі вдячний, бо за ці 12 тижнів я зрозумів, яким я не хочу бути».

логай войтенко фото

Насамкінець Артур зробив зворушливий подарунок Анні Кареліній від усіх чоловіків своєї родини, який він попросив відкрити її у фіналі. А також Артур передав Ані привіт від свого старшого сина Германа і зізнався, що малий закоханий у неї.

Дивіться зворушливий сімейний номер від Артура Логая, його дружини та синів і Анни Кареліної:

На запитання, чи вірить він у реальність своєї перемоги, Артур Логай сказав:

«Не буду політкоректним: мені б хотілося, щоб перемогли або ми, або Оля Харлан. Бо в сезоні зі слоганом "Танцюй серцем" має перемогти людина з великими і добрим серцем. Щодо нас: ми — пара, партнери, і ми все шоу пройшли як одне ціле на цьому паркеті».

Дивіться фінал "Танців з зірками" 28 листопада о 21:00 на каналі 1+1Квитки на фінал "Танців з зірками" можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі