Креативна продюсерка шоу «Танці з зірками» Олена Коляденко розповіла, як створювався фантастичний морський номер MÉLOVIN

Танці з зірками

У другому ефірі шоу «Танці з зірками» співак MÉLOVIN та його партнерка Ліза Русіна виконали номер з фантастичними спецефектами. Про нього розповіла креативна продюсерка шоу Олена Коляденко.

Поділитися:

Креативна продюсерка «Танців з зірками» Олена Коляденко провела прямий ефір зі своїми підписниками в Instagram. Вона відповідала на питання, пов’язані з підготовкою до шоу. Зокрема – і про підготовку фантастичного номера MÉLOVIN та Лізи Русіної з другого ефіру.

Меловін номер риби

Про підготовку цього номеру Олена Коляденко говорить:

Ця постановка була ризикованою, ми до кінця не знали, як пройдуть спецфекти. Це були хвости з реальними танцівниками: ми зробили зйомку у спеціалізованій студії напередодні ефіру, далі відзнятий матеріал обробили, і вийшла чудова картинка.

Від MÉLOVIN як учасника у Олени Коляденко чудове враження.

Олена Коляденко

Вона говорить, що він працьовитий і його відчуття себе у соціумі допомагає придумувати ідеї для дуже цікавих номерів. Креативна продюсерка розповідає:

Ми йому нічого не нав’язуємо, а намагаємося відчути його. MÉLOVIN дає нам імпульс придумувати унікальні речі.

Дивіться танець MÉLOVIN та Лізи Русіної з першого ефіру:

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати, натиснувши на зображення:

Квитки Танці

Новини по темі