Ксенія Мішина прокоментувала роман із Володимиром Остапчуком

Танці з зірками
Ксенія Мішина прокоментувала роман із Володимиром Остапчуком | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Тепер достеменно відомо, що насправді поєднує зірок.

Поділитися:

Днями мережею почали ширитися чутки про те, що нещодавно розлучений шоумен Володимир Остапчук закрутив роман з іншою учасницею «Танців з зірками» Ксенією Мішиною. Ажіотаж спричинила одна з підписниць Instagram-сторінки програми «Світське життя» – вона начебто . Більшість припустила, що саме українська акторка стала причиною розриву Остапчука із дружиною.

Фото: Ростислав Ріпка

Та тимчасом як шанувальники обговорюють love story яскравих учасників «Танців…», Ксенія вирішила розставити всі крапки над «і». Виданню «Караван историй» вона повідомила, що не має жодних стосунків із шоуменом, остаточно спростувавши всі плітки.

«Це абсолютно помилкова інформація. Увесь цей час я перебуваю в Україні та працюю над своїми проектами. Жодних зв’язків та спілкування між мною та Володимиром Остапчуком немає».

Фото: instagram/vova_ostapchuk

Схоже, питання, чому шоумен , все-таки залишається відкритим. А нещодавно Володимир поділився з підписниками, що тепер живе окремо. Ведучий оселився в модному житловому кварталі в центрі столиці і транслює свої «будні холостяка» в соцмережах.

Нагадаємо, що раніше Остапчуку приписували роман із партнеркою з «Танців…» Ілоною Гвоздьовою. Свого часу через це у хореографині , втім Володимир вибачився і спростував чутки.

Пригадай їхній виступ у півфіналі «Танців…»:

Більше про Володимира Остапчука:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі