«Ксенію Мішину я вважала стервом», – Анна Різатдінова

Танці з зірками
Анна Різатдінова зізналась, що вважала Ксенію Мішину стервом | Зіркове життя | 1+1

Зіркові красуні не одразу порозумілися.

Поділитися:

Нещодавно глядачі 1+1 стали свідками грандіозного фіналу вибухових «Танців з зірками». Так, протягом 14 ефірів шанувальники уважно спостерігали не лише за видовищними виступами учасників на паркеті, але й за їхніми стосунками поза об’єктивами телекамер. І, ясна річ, навколо проекту народилося чимало чуток.

Вдосталь запитань викликали й стосунки двох головних конкуренток шоу – переможниці Ксенії Мішиної та срібної призерки «Танців…» Анни Різатдінової. Так, в інтерв’ю з виданням «Українська правда» зіркова гімнастка розповіла про своє спілкування із Мішиною.

Як виявилось, красуні не одразу знайшли спільну мову, та навіть ставилися одна до одної з пересторогою. А спілкуватися почали лише через два місяці після початку шоу.

Так склалося, бо я її вважала стервом. І це факт, – зауважила Анна.

Дівчина пригадала, як приглядалась до майбутньої конкурентки. Так, спершу подумала, що своєрідний «холодок», який відчувала від Ксенії, – це лише частина іміджу акторки. Тож згодом вже мала про Мішину досить конкретне враження:  

Дуже гарна дівчина зі злегка стервозним характером. І так подумали всі, – пригадала Різатдінова.

Однак виявилось, що акторка – досить привітна. Вона навіть набралася сміливості, аби заговорити до Анни. Перша повноцінна розмова двох красунь відбулася приблизно на шостому тижні шоу.

Тоді Ксенія зізналася, що побоювалась Різатдінової. Професійна спортсменка видалася їй пихатою та самовпевненою. Та вже після декількох хвилини щирої розмови дівчата знайшли спільну мову.

Анна пригадала, що вони легко потоваришували, хоча й не забували про те, що на паркеті лишаються найзапеклішими суперницями.

Нагадаємо, нещодавно Анна Різатдінова відверто прокоментували із партнером з «Танців…» Олександром Прохоровим. А ще більше подробиць життя зірки дізнаєшся у відео:

Інші цікаві матеріали про українську гімнастку читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі