Леся Нікітюк: Цікаві факти про учасницю Танців з зірками

Танці з зірками
Леся Нікітюк: Цікаві факти з життя ведучої
jetsetter.ua

Серед них – і цінні секрети краси від харизматичної ведучої.

Поділитися:

Знайомимося ближче з яскравою хмельничанкою.

1. Леся здобула вищу освіту в Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії. За спеціальністю – вихователь у дитячому садку. Ще під час навчання у закладі вищої освіти була учасницею команди КВН «Торнадо Люкс». 

2. 2011 року з подругою Ольгою Панасенко взяла участь у Розсміши коміка, де виграла 50,000, а потім ще 20,000 грн. 

3. «Я з простої сім'ї, де батьки не могли собі дозволити кидати гроші на вітер і купувати мені ляльки. Тому замість Барбі та Сінді у мене була одна груба лялька з величезними віями. А я хотіла худу, красиву і в рожевій сукні. Свої перші гроші я заробила в 16 років. І тоді, не зважаючи на вік, пішла і виконала дитячу мрію – купила собі ляльку Барбі!» – поділилася зворушливим спогадом зірка.

4. 2015 року Лесю номінували на головну телевізійну премію країни Телетріумф як ведучу розважальної програми.

5. Серед захоплень веселої ведучої – вивчення китайської. «Її вчити дуже цікаво і дуже смішно», – зізналася Нікітюк.

6. Перше кохання ведучої – хлопчик у літньому таборі. Через кілька років вона придбала у нього телефон на ринку в Хмельницьку, і той зробив їй знижку.

7. Полюбляє італійську кухню і морепродукти, особливо устриці.

8. Серед улюблених відпочинкових місць завзятої мандрівниці – Закарпаття, Ісландія, Балі та Туреччина.

9. Леся вміє тримати себе у формі та залюбки ділиться в Instagram світлинами, на яких позує у звабливих вбраннях. Зокрема, захоплюється плаванням у стилі батерфляй.

10. До того ж Леся знає, як зробити ранок бадьорим: «Щоранку я п'ю дві склянки теплої води з декількома краплями лимонного соку. Це пришвидшує метаболізм і допомагає організму нормально функціонувати впродовж дня. За день випиваю приблизно два літри. Обожнюю пити воду. Коли люди говорять, що неможливо пити так багато, я відповідаю – це справа звички. Одного разу привчивши себе, отримаєте користь на все життя.

Завжди вранці я роблю зарядку, якщо є час – йду на тренування або в басейн. Це дуже круто перезавантажує думки. Якщо спорт на початку дня не для вас, спробуйте медитацію.

Щоб виводити з організму токсини і шлаки, пару тижнів на місяць я щоранку вживаю столову ложку клітковини насіння льону.

Вранці я дозволяю собі все, що небезпечно їсти ввечері. Це, до речі, ще й рецепт стрункості – на початку дня вуглеводи не відкладаються на талії».

11. Для догляду за шкірою ведуча користується корейськими та українськими масками, а також полюбляє скраби. «Все просто: беру каву, кокосову або оливкову олію, мед, перемішую – і готово», – поділилася рецептом скрабу Леся.

Новини по темі