Леся Нікітюк зізналася, що дружить зі справжнім мольфаром

Танці з зірками
Леся Нікітюк розповіла, що ходить до мольфара.
фото: lesia_nikituk

Зірка Інстаграму відверто поговорила із Машею Єфросиніною.

Поділитися:

Відома телеведуча та бронзова призерка проекту Танці з зірками Леся Нікітюк в інтерв’ю для Ютюб-каналу Маші Єфросиніної відверто розповіла про особисте життя та дружбу із мольфаром. На запитання Маші, як зірка захищає себе від негативу, Леся несподівано зізналася, що має з'язок із українським мольфаром, послугами якого часто користується. 

«У мене є друг-мольфар. Він замовляє, чистить, молитви читає. На спеціальні свята він випікає для мене коржики. Це захист від хвороб. Мольфар – це не відьмак, чаклун та представник чорної магії. Це людина, яка може почистити від поганої аури будинок. Наприклад, у Танцях з зірками він порадив мені повісити рушник над гримеркою. 

Мені це допомагає впоратися зі стресом. Це знімає з мене негативну павутину.

Нагадаємо, що наприкінці зими Леся Нікітюк розірвала довготривалі стосунки із бойфрендом, якого вона у своєму мікроблозі називала сусідом. 

фото: lesia_nikituk

«Зараз моє серце вже вільне. Вже переплакала, і мене відпустило. Але якщо це справжнє кохання, то значить буде зі мною», – прокоментувала зірка свій нинішній стан.

Леся зазначила, що їхні стосунки тривали два із половиною роки. Примітно, що зірка інстаграму продовжує жити із колишнім коханим по сусідству, йдеться в інтерв'ю. Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк у Світському житті зізналася, чому розійшлася зі своїм сусідом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк показала пікантне відео зі співачкою MARUV у ванній

Новини по темі