«Літри сліз»: Ксенія Мішина зізналася, що завдавало їй болю

Танці з зірками
Ксенія Мішина зізналася, що завдавало їй болю | Зіркове життя | 1+1

Проте вона знайшла власний рецепт від смутку.

Поділитися:

Одного погляду на фіналістку вибухового сезону «Танців з зірками» Ксенію Мішину достатньо, щоб зрозуміти – цій красуні до снаги чимало. Так, може навіть видатись, що їй завжди все вдається, варто лише захотіти. Однак, як зауважила сама зірка, такі припущення – далекі від правди.

На своїй сторінці в Instagram Мішина розмістила емоційний пост, у якому відверто описала труднощі, з якими зіткнулася на шляху до омріяної кар’єри.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Ксения Мишина (@misha.k.ua)

Ні, мій творчий шлях не був легким та простим, – наголосила красуня.

Як виявилось, Ксенії не раз доводилося чути, що вона радше модель, а не акторка. Пригадала Мішина й десятки невдалих кастингів:

Літри сліз і деструктивні думки, – підсумувала свої враження зірка.

Та ключем до успіху стала її непохитна віра в себе. Акторка розповіла, що невтомно йшла за покликом долі, прислухалася до того, що відбувалося в душі, і щодня тягнулася до мрії. Вона пригадала, як мусила йти напролом, і порадила шанувальникам чинити так само.

Тоді все навколо поступово підлаштується під вас та вашу істину, – пояснила Ксенія.

До слова, у своєму для 1plus1.ua зірка пригадала, як брала участь у конкурсі краси. Уже тоді вона була певна, що кар'єра моделі її не цікавить.

Нагадаємо, нещодавно вперше за довгий час Ксенія Мішина . Саме йому вона присвятила один зі своїх виступів на паркеті «Танців з зірками». Дивися трепетне відео:

Більше цікавих матеріалів про Ксенію Мішину читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі