Мама екс-Ассоль розчулилася до сліз від виступу доньки на «Танцях з зірками»

Танці з зірками
Мама екс-Ассоль Катерини Гуменюк розчулилася до сліз від виступу доньки на «Танцях з зірками» | 1+1
Фото: Прес-служба співачки katya

Плакали всі.

Поділитися:

Минув дванадцятий ефір вибухового шоу «Танці з зірками». Цієї неділі на паркет вийшли не лише учасники, що боролися за квиток до півфіналу, а й зірки українського шоу-бізнесу. Їхні живі виступи стали акомпанементом для захопливих номерів танцівників.

Так, у чвертьфіналі «відмінники» проекту Анна Різатдінова та Олександр Прохоров на декілька хвилин стали дітьми. Пара виконала зворушливий джаз-модерн під голос, знайомий усім із дитинства – співачка katya, відома за дитячим псевдонімом Ассоль, виконала для них свій ніжний хіт «Моя мама».

Я стежу за проектом «Танці з зірками» і рада, що співатиму для своїх фаворитів – Ані та Саші, – поділилася Катя напередодні ефіру.

Співачка вийшла на сцену в білосніжній сукні Elisabetta Franchi та заспівала зворушливу композицію на двометровій висоті. Тим часом у глядацькій залі насолоджувалася виступом її мама Вікторія Гуменюк. Як повідомила PR-служба Каті, виконання дитячого хіта зворушило її до сліз.

Зійшовши зі сцени, Катя поділилася враженнями: «Мій сьогоднішній виступ був дуже символічним. Саме в цей день у віці п’яти років я записала пісню «Моя мама» на студії, куди мене привела матуся. І сьогодні на шоу «Танці з зірками» вона в глядацькій залі спостерігає за мною! Я сама ледь стримувала емоції, коли побачила її сльози».

Цікаво, що танець під хіт екс-Ассоль Анна Різатдінова присвятила своєму сину Ромі. Після виступу Україна  – зворушлива композиція і його розчулила до сліз! Пригадай, як це було:

 

Читай більше цікавого про співачку katya (Катерину Гуменюк) на сайті:

1.  

2.  

3.  

4.  

5.  

6.  

7.  

Новини по темі